Intrasite-gel Krytí hydrogelové—15g v aplikátoru, 1ks

Zdravotnický prostředek

IntraSite gel je čirý amorfní hydrogel v aplikátoru určení k léčbě nekrotických povleklých ran, kde přirozený debridement pomocí šetrné rehydratace.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5000223415778 | Zbozi: 18118235

Popis produktu

IntraSite gel je čirý amorfní hydrogel v aplikátoru určení k léčbě nekrotických povleklých ran, kde přirozený debridement pomocí šetrné rehydratace.

Účinné látky

Agua
Propylene Glycol

Užití

IntraSite gel je čirý amorfní hydrogel v aplikátoru, který usnadňuje nanášení gelu na spodinu rány. Gel podporuje přirozený debridement (odstranění cizích těles, povlaku a nekrotické tkáně z rány) pomocí četrné rehydratace. Uvolňuje a absorbuje povlak a pohlcuje nadbytečný exsudát. Vytváří a udržuje v ráně vlhké prostředí nezbytné pro její fyziologické hojení, podporuje růst granulační tkáně a proces epitelizace. Je nepřilnavý a nepoškozuje zdravou tkáň či okolí rány.

Dávkování

IntraSite gel se aplikuje na celou spodinu rány v 0,5 cm vrstvě a kryjte se sekundárním nesavým obvazem (např. mastný tyl Jelonet, neadherentní krytí Melolin, filmový obvaz
Flexigrid, apod.) Frekvence převazu závisí na klinickém stavu rány. Čisté granulující rány se převazují obvykle 2xtýdně.

Příznaky

IntraSite gel je indikován na povleklé a nekrotické rány s mírnou exsudací.
IntraSite gel je vhodný na rány ve fázi granulace a epitelizace s mírnou exsudací.

Kontraindikace

Nepoužívejte, pokud je pacient citlivý na IntraSite gel či jeho složky.
Na infikovanou ránu použijte pouze pod lékařským dohledem a za předpokladu, že infekce je vhodně léčena.

Fakta

V roce 1992 byla založena dvěma lékaři - MUDr. Michalem Zavadilem a MUDr. Petrem
Konířem společnost, která je dnes jedním z největších dodavatelů ve zdravotnictví - společností AURA Medical.
Pro všechny zahraniční dodavatele, jejichž je AURA výhradním a jediným partnerem na českém trhu, zajišťuje jak obchodní, tak i servisní činnost.
Smith+Nephew je dnes přední světovou zdravotnickou společností s obchodním zastoupením ve 34 zemích po celém světe. Společnost svým zákazníkům svým zákazníkům přes 2 000 výrobků špičkové kvality, které jsou vyvinuty na základě nejnovějších vědeckých poznatků a výzkumů a svými parametry splňují vysoké nároky současné medicíny.
Údaje o firmě
Wwww.aura-group.cz

Příbalový léták