Traumaplant—mast 50 g

Humánní léčivý přípravek

Přípravek je určen na sportovní a úrazová poranění, pohmožděniny a vymknutí, bolesti svalů a kloubů, špatně se hojící i otevřené rány. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
138 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594039794204 | Zbozi: 18109773

Popis produktu

Přípravek je určen na sportovní a úrazová poranění, pohmožděniny a vymknutí, bolesti svalů a kloubů, špatně se hojící i otevřené rány. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Symphyti peregrini herbae succus

Užití

Mast s obsahem koncentrátu sťávy vylisované z čerstvě sklizené nati kostivalu cizího (Symphytum © peregrinum) v emulzním masťovém základu s — protizánětlivými účinky. Pohmožděniny, vymknutí (při sportovních úrazech), natržení svalů a šlach, bolesti svalů a kloubů, špatně se hojící rány.

Dávkování

Pokud lékař nedoporučí jinak, nanáší se potřebné množství jednou nebo několikrát denně na postižené místo na kůži nebo přímo na ránu.

Příznaky

Pohmožděniny, vymknutí (při sportovních úrazech), natržení svalů a šlach, bolesti svalů a kloubů, špatně se hojící rány.

Kontraindikace

Nejsou známy. Mast neobsahuje pyrolizidinové alkaloidy.

Vedlejší příznaky

U osob s mimořádně citlivou kůží nebo při přecitlivěl.na některou složku přípravku (u alergiků) se může vzácně objevit zčervenání ošetřeného místa.

Fakta

Jednotlivá stanoviště a zevní podmínky mohou ovlivnit vývoj rostliny, což se vzhledem k přítomnosti komplexu jejích obsahových látek v masti může projevit i v malých změnách, které však neovlivňují účinek ani jakost přípravku Traumaplant.

Příbalový léták