Ibalgin—50mg/g, krém 100g

Humánní léčivý přípravek

Ibalgin krém obsahuje léčivou látku ibuprofen, který působí protizánětlivě. Je vhodný pro léčení místních projevů revmatických i nerevmatických bolestivých stavů pohybového ústrojí. V postiženém místě tlumí zánět, snižuje otok a potlačuje bolest. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
203 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4594082 | Zbozi: 18148294

Popis produktu

Ibalgin krém obsahuje léčivou látku ibuprofen, který působí protizánětlivě. Je vhodný pro léčení místních projevů revmatických i nerevmatických bolestivých stavů pohybového ústrojí. V postiženém místě tlumí zánět, snižuje otok a potlačuje bolest. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Ibuprofenum

Užití

Ibalgin krém mohou používat dospělí a mladiství k místní léčbě zánětů kloubních pouzder, zánětů šlach a svalových úponů, k místní léčbě při revmatických onemocněních, při bolestivých stavech při degenerativních onemocněních kloubů, při povrchních žilních onemocněních, k léčbě poúrazových stavů a následků sportovních úrazů jako jsou otoky, zhmoždění, podvrtnutí kloubu, poranění měkkých částí kloubů. Při zánětlivých revmatických a žilních onemocněních se o vhodnosti použití přípravku
Ibalgin krém poraďte s lékařem. Děti používají přípravek Ibalgin krém pouze na doporučení lékaře.

Dávkování

Pokud lékař neurčí jinak, dospělí, děti a mladiství si na postižené místo 3-4krát denně v časových odstupech 3 - 4 hodin nanášejí 4-10 cm dlouhý proužek krému, který si lehce vtírají. Při rozsáhlých a bolestivých krevních výronech se může zpočátku místo ošetřené krémem překrýt neprodyšným obvazem. V těhotenství lze přípravek používat pouze s vědomím lékaře. V posledních třech měsících těhotenství se přípravek nesmí používat dlouhodobě nebo natírat na velké plochy. V době kojení lze krém použít krátkodobě na malé plochy.

Příbalový léták