Hydrosorb Krytí sterilní gelové—10x10cm, 5ks

Zdravotnický prostředek

Hydrogelové krytí s technologií AquaClear Hydrosorb představuje transparentní obvaz s vysokým obsahem vody - 60%. Technologie AquaClear umožňuje dlouhotrvající, a rovnoměrný přísun vlhkosti do rány. Sterilní verze. Bez samolepícího okraje.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4049500267472 | Zbozi: 18121432

Popis produktu

Hydrogelové krytí s technologií AguaClear Hydrosorb představuje transparentní obvaz s vysokým obsahem vody - 60%. Technologie AguaClear umožňuje dlouhotrvající, a rovnoměrný přísun vlhkosti do rány. Sterilní verze. Bez samolepícího okraje.

Užití

Hydrosorb je vhodný pro granulující a epitelizující fáze aktuních i chornických neinfikovaných suchých ran, popálenin, odřenin a kožních stěpů. Hydrosorb je ideálním krytím na rány s čistou spodinou bez známek infekce. U silně secernujících ran by se měla nejdříve provádět terapie pomocí TenderWetu 24 nebo Sorbalgonu, dokud se nevytvoří čistá granulační tkáň.

Dávkování

Dle intenzity sekrece může být ponechán na ráně až 5 dnů. Při slábnoucí sekreci lze na ráně ponechat až 7 dní.

Fakta

Rychlá aplikace, chladící efekt. Monotorování rány díky tranparentnosti. Snímatelná dokumentační fólie. Okamžité vytvoření vlhkého prostředí v ráně. Ochrana, urychlování a povzbuzení granulace a epitelizace. Zabránění srůstům a traumatizaci rány.

Složení

Vrchní vrstvu tvoří čirý polyuretan s mřížkou; gel se skládá z hydrofilních polyuretanových polymerů obsahujících ze 60 % izotonický roztok (0,9 % NaCI); tloušťka 1,52 mm.
Údaje o firmě
Wwww.hartmann-rico.cz

Příbalový léták