Hami 3 na dobrou noc—600g

Mléčná výživa pro děti, v prášku. Dětské mléko Hami 3 na dobrou noc má naše jedinečné složení OptiNutri s GOS/FOS, díky kterému dodá děťátku potřebné živiny pro správný růst a vývoj. A navíc má mléko lahodnou chuť. Nyní bez palmového oleje.

Cena vč. DPH
199 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 4709847 | Zbozi: 18148800

Popis produktu

Mléčná výživa pro děti, v prášku. Dětské mléko Hami 3 na dobrou noc má naše jedinečné složení OptiNutri s GOS/FOS, díky kterému dodá děťátku potřebné živiny pro správný růst a vývoj. A navíc má mléko lahodnou chuť. Nyní bez palmového oleje.

Užití

Batolecí mléko Hami 3 na dobrou noc (od ukončeného 12. měsíce)
Pro správný růst a vývin kostí potřebují batolata až 3x více vápníku a 4x více vitaminu
D než dospělí“. Vedle právě vápníku a vitamínu D, má batolecí mléko Hami 3 také prebiotickou vlákninu GOS/FOS, dále i železo a jód přispívající k normálnímu rozvoji poznávacích funkcí2. Mlíčko Hami 3 je jednoduše přesně přizpůsobené potřebám vašeho malého gurmána-tak aby bylo vhodnou součástí jeho smíšené a vyvážené stravy!
Můžete se také spolehnout, že v něm nenajdete palmový olej, konzervanty 1, ani umělá aromata1.
A navíc se lehce připravuje a malým bříškům moc chutná! * V přepočtu na kilogram hmotnosti těla v souladu s Referenčními hodnotami pro příjem živin DACH (Společnost pro výživu, z.s.), 2019, Společnost pro výživu ČR: Výživové doporučené dávky (DACH) — referenční hodnoty pro příjem živin, Výživa servis s.r.o., 2011. 2Batolecí mléko Hami 3 obsahuje vitamin D a vápník potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí, železo a jód přispívající k rozvoji poznávacích funkcí. Obsahuje vitamíny A,
C a D přispívající k normální funkci imunitního systému. 1tak jako všechna kojenecká a dětská výživa dle požadavků legislativy.

Dávkování

Doporučené množství batolecího mléka od uk. 12. měsíce jsou alespoň 2 lahvičky denně.
Přesné množství mléka Vám poradí pediatr. 1 zarovnaná odměrka = 4,6 g sušeného přípravku. Používejte pouze originální odměrku
Příprava jedné dávky mléka Voda Počet odměrek 166 ml 150 ml 5 266 ml 240 ml 8
Návod na přípravu výživy 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40"C. 2. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve nebo hrnečku. 3. Do vody přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože.
Důkladně směs v hmečku promíchejte. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.

Fakta

Uchovávání:
Po každém použití obal pečlivě uzavřete. Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 *C, ne v ledničce).

Poznámka

Důležité upozornění:
Hami 3 na dobrou noc je určeno pro výživu dětí od 1 roku jako součást smíšené a vyvážené stravy dítěte, není náhradou mateřského mléka. Kojení je pro dítě to nejlepší.
Vyvarujte se dlouhému kontaktu mléčné výživy se zoubky - zvyšuje riziko výskytu zubního kazu. Pečujte pravidelně o zoubky dítěte, zejména před spaním. Požádejte o radu zubního lékaře. Pro zdraví dítěte je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení. Hami 3 není určeno pro výživu kojenců do 1 roku věku. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let věku a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy.

Složení

Údaje o firmě
Danone a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov www.klubmaminek.cz infoaAklubmaminek.cz
Bezplatná infolinka Po-Pá (8:30-16:00): 800 500 700

Příbalový léták