Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK—800g

Představujeme NAŠI NEJPOKROČILEJŠÍ PATENTOVANOU RECEPTURU batolecích mlék Nutrilon Profutura DUOBIOTIK, speciálně vyvinutou pro podporu imunitního systému dítěte*. Nyní v NOVÉM praktickém a 100% RECYKLOVATELNÉM balení, BEZ PALMOVÉHO oleje.

Cena vč. DPH
602 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4709664 | Zbozi: 18148121

Popis produktu

Představujeme NAŠI NEJPOKROČILEJŠÍ PATENTOVANOU RECEPTURU batolecích mlék Nutrilon Profutura DUOBIOTIK, speciálně vyvinutou pro podporu imunitního systému dítěte“. Nyní v NOVÉM praktickém a 100% RECYKLOVATELNÉM balení, BEZ
PALMOVÉHO oleje.

Užití

Na základě nejnovějších poznatků z oblasti výživy dětí v raném věku a představuje náš tým, čítající více než 500 vědců a odborníků, naši nejinovativnější a nejpokročilejší recepturu mléčné výživy.
Jaké benefity přináší batolecí mléko Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK? - oligosacharid mateřského mléka 2FL (2'fukosyllaktóza) - oligosacharid mateřského mléka 3GL1 a také prebiotika GOS/FOS. - vitamíny C a D - přispívající k normální funkci imunitního systému - nenasycená mastná kyselina omega-3 (DHA) - kyselina dokosahexaenová - vápník - vysoce kvalitní mléčný tuk - NOVÉ praktické balení a PLNĚ RECYKLOVATELNÉ
Batolecí mléko Nutrilon Profutura DUOBIOTIK 3 je vhodné v kombinaci s příkrmy. 1) 3GL (3'galaktosyllaktóza) pochází z našeho unikátního procesu

Dávkování

Doporučené množství mléka denně je orientační.
Věk dítěte / Min. počet dávek na 24 h. 12 - 24 měsíců / 2
Příprava 1 dávky / Voda / Počet odměrek 166 ml / 150 ml/ 5 266 ml / 240 ml/ 8 100 ml Nutrilon 2 Profutura = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 273 kJ (65 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 5 g sušeného prášku.

Fakta

Uchovávání:
Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uchovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 *C, ne v ledničce).
Návod na přípravu: 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40“ C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na zadní straně) vlijte do vysterilizované láhve. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do hrnečku s vodou přidejte odpovídající množství prášku (ciz tabulka na zadní straně). 4. Ihned po uzavření hrnečku ji důkladně protřepejte 10 sekund ve svislé poloze. 5. Před podáváním ověřte teplotu mléka kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.

Poznámka

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Výrobek je určen pro výživu dětí od 1 roku věku. Nutrilon Profutura DUOBIOTIK 3 má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítětě a není náhradou mateřského mléka.
Pro zdraví dětí je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Nevhodné pro děti do 1 roku věku. Kojení je pro děti nejlepší. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy. Mléčná výživa malých dětí, v prášku.
Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Vyvarujte se dlouhému kontaktu mléčné výživy se zoubky - zvyšuje riziko výskytu zubního kazu. Pravidelně pečujte o zoubky dítěte, zejména před spaním. Požádejte o radu zubního lékaře.

Složení

Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, maltodextrin, galaktooligosacharidy (z mléka) 12,2 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, kokosový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové), bezvodý mlécný tuk (z mléka) 1,78 %, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8 %, hydrogenfosforečnan draselný, citronan draselný, rybí olej, chlorid © horečnatý, © 2fukosyllaktóza, © chlorid | sodný, © kyselina © L-askorbová, hydrogenfosforečnan hořečnatý, citronan sodný, chlorid cholinu, emulgátor (sójový lecitin), síran © železnatý, chlorid © draselný, | inositol, © L-askorban © sodný, © antioxidant (askorbylpalmitát), síran zinečnatý, L-karnitin, D-pantothenát vápenatý, DL-tokoferyl acetát, uhličitan vápenatý, nikotinamid, riboflavin, retinylpalmitát, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.
Údaje o firmě
Kontaktujte nás
Potřebujete poradit? © Nutriklub vám jako jediný nabízí komplexní poradenství přizpůsobené vašim potřebám. Naše dětské sestry, nutriční terapeutky a porodní asistentky s dlouholetou praxí můžete kontaktovat zdarma 5 dní v týdnu.
E-mail: info Anutriklub.cz www.nutriklub.cz
FB Nutrilon Česká republika

Příbalový léták