Gynocaps Vaginální tobolky—14 tobolek
Zdravotnický prostředek
Vaginální tobolky obsahující Lactobacillus casei variety rhamnosus Döderlein obsahující minimálně 109 bakterií v 1 gramu (341 mg). Nastolují rovnováhu vaginální mikrofloŕy, např. po užívání antibiotik, silné menstruaci, používání tampónů apod.
Můžete rezervovat v našich lékárnách
- Rezervovat - skladem, Lékárna Solnice
- Rezervovat - skladem, Lékarna U Zlaté Koruny
- Rezervovat - skladem, Lékárna Galen
- Rezervovat - skladem, Na poliklinice
PDK: 2710532 | Zbozi: 18103350
Popis produktu
Vaginální tobolky obsahující Lactobacillus casei variety rhamnosus Dóderlein obsahující minimálně 109 bakterií v 1 gramu (341 mg). Nastolují rovnováhu vaginální mikroflofy, např. po užívání antibiotik, silné menstruaci, používání tampónů apod.
Účinné látky
Lactobacillus casei variety rhamnosus Dóderlein
Užití
Lactobacillus casei variety rhamnosus Dóderlein je bakterie, která se přirozeně vyskytuje v pochvě a přispívá k udržení nebo obnovení zdravé mikroflóry pomocí snižování pH.
Gynocaps se používá zejména: - jako následná terapie po použití lokální antibiotické či antimykotické léčby, - současně s perorální léčbou (obvykle antibiotickou).
Tobolky GYNOCAPS se zavádí hluboko do pochvy. Před zavedením tobolku navlhčete vlažnou pitnou vodou. Během používání tobolek se doporučuje používání slipových vložek, části špatně navlhčené tobolky mohou být vyloučeny.
Dávkování
Při narušení fyziologické poševní mikroflóry: 2 krát denně nejlépe ráno a večer zavádějte jednu tobolku do pochvy po dobu 7 dnů.
Příznaky
Svědění, poševní zápach, silný výtok, pocit pálení a projevy zánětu.
Kontraindikace
Neaplikujte při použití mužské nebo ženské mechanické antikoncepce včetně kondomů a latexových zábran.
Fakta
PŘÍPRAVEK JE URČEN PRO ŽENY STARŠÍ 18 LET. Použití u žen mladších 18 let vždy konzultujte se svým gynekologem.
Složení
Učinná látka: lyofilizovaná kultura kmene Lactobacillus casei variety rhamnosus Dóderlein obsahující minimálně 109 bakterií v 1 gramu (341 mg).
Pomocná látka: monohydrát laktózy.