Gynimun Rapid —10 vaginálních čípků

Zdravotnický prostředek

Gynimun Rapid je zdr.prostředek, který pomáhá při vaginálním dyskomfortu (podráždění, pálení, svědění, výtok), včetně infekčního (bakteriálního, mykotického a trichomonádového) původu. Podporuje přirozený vulvovaginální systém.

Cena vč. DPH
315 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4530037 | Zbozi: 18141021

Popis produktu

Gynimun Rapid je zdr.prostředek, který pomáhá při vaginálním dyskomfortu (podráždění, pálení, © svědění, © výtok), včetně © infekčního © (bakteriálního, © mykotického a trichomonádového) původu. Podporuje přirozený vulvovaginální systém.

Účinné látky

ACIDUM BORICUM
NATRII HYALURONAS

Užití

Gynimun Rapid je zdravotnický prostředek, který pomáhá proti vaginálnímu dyskomfortu (podráždění, pálení, svědění, výtok), včetně infekčního (bakteriálního, mykotického a trichomonádového) původu. Působí proti vaginální suchosti. Podporuje přirozené zotavení vulvovaginálního systému. Pomáhá snižovat vaginální pH.

Dávkování

Zavádějte 1 čípek denně do vaginy - ideálně večer před spaním - po dobu 5-7 dní po skončení menstruace nebo dle doporučení Vašeho lékaře. Neužívejte v průběhu menstruace.

Příznaky

Suchost, podráždění, pálení, svědění.

Fakta

Během těhotenství, kojení a u dětí je použití produktu vhodné jen ve zcela indikovaných případech a pod přímou kontrolou lékaře. Při neporušené panenské bláně konzultujte s
Vaším lékařem o způsobu zavádění. Jednorázový prostředek. V případě náhodného vypadnutí čípku z vaginy ho znovu nezavádějte.

Složení

Kyselina boritá, sodná sůl kyseliny hyaluronové, polycarbophyl, kyselina mléčná, tocopheryl acetát, vitamin A, 18-beta-glycyrrhetinic acid, tea tree oil, polosyntetické triglyceridy, fosfatidilcholin.

Příbalový léták