Clogin vaginální výplach—5x100 ml

Zdravotnický prostředek

Vaginální výplach Clogin je zdravotnický prostředek užitečný při prevenci a léčbě vaginálních kvasinkových a bakteriálních infekcí. Díky svému složení účinně čistí vulvovaginální sliznici a brání patogenním mikroorganizmům přilnout k vaginální stěně.

Cena vč. DPH
464 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2593011 | Zbozi: 18110231

Popis produktu

Vaginální výplach Clogin je zdravotnický prostředek užitečný při prevenci a léčbě vaginálních kvasinkových a bakteriálních infekcí. Díky svému složení účinně čistí vulvovaginální sliznici a brání patogenním mikroorganizmům přilnout k vaginální stěně.

Užití

Vaginální výplach Clogin je zdravotnický prostředek užitečný při prevenci a léčbě vaginálních kvasinkových a bakteriálních infekcí. Díky svému složení z přírodních složek účinně čistí vulvovaginální sliznici a brání patogenním mikroorganizmům přilnout k vaginální stěně díky mechanickému působení jejího oplachování.
Exkluzivní složení na bázi kyseliny hyaluronové, Aloe vera, měsíčku lékařského a oleje z
Tea Tree zajistí přilnutí prostředku na sliznici, kterou chrání a hydratuje, což podporuje proces regenerace buněk a omezuje klasické příznaky vulvovaginální infekce. Složení zahrnuje také kyselinu boritou a kyselinu mléčnou, které přispívají k udržení fyziologické vaginální kyselosti, posilují přirozenou ochrannou činnost vaginálního ekosystému a tím přispívají k omezení rizik opakování vaginálních infekcí.

Dávkování

Vaginální výplach Clogin používejte jednou denně nebo dle předpisu vašeho lékaře.
Nepřekračujte předepsanou dávku bez konzultace se svým lékařem.
Způsob použití: 1. Pečlivě si umyjte ruce. Před použitím lahvičku protřepejte (produkt se může usazovat na dně v důsledku přítomnosti přírodních výtažků). 2. Otáčejte horní část víčka, dokud neprasknou pojistky. 3. Nasaďte aplikátor na trysku uvolněnou po prasknutí pojistek. 4. Opatrně zasuňte aplikátor do vagíny a stlačte lahvičku, dokud se zcela nevyprázdní.

Příznaky

Vaginální výplach Clogin je indikován: - jako pomocný prostředek při kvasinkových a bakteriálních vulvovaginálních infekcích; - jako intimní čisticí prostředek k odstranění zbytků lokálních léků (tj. vaginálních čípků, gelů nebo krémů) nebo silné sekrece; - k intimní hygieně v následujících rizikových situacích: po menstruaci, po souloži, po použití lokálních antikoncepčních prostředků, šestinedělí, po invazivním gynekologickém vyšetření nebo chirurgickém zákroku; - v případě vyrážky, svědění, pálení, otoku, bolesti, podráždění nebo jiných příznaků souvisejících s vaginálními onemocněními.

Prevence

Itimní hygiena v následujících rizikových situacích: po menstruaci, po souloži, po použití lokálních antikoncepčních prostředků, šestinedělí, po invazivním gynekologickém vyšetření nebo chirurgickém zákroku;

Kontraindikace

Tento prostředek slouží k vaginálnímu použití. Nepolykejte. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou prostředku. Tento prostředek se nesmí používat během prvních tří měsíců těhotenství. Pokud plánujete těhotenství nebo si myslíte, že jste těhotná, promluvte si o použití tohoto prostředku se svým lékařem.
Během dalších fází těhotenství a během kojení, pokud je to zcela nezbytné a k dispozici není žádná platná alternativní léčba, prostředek lze používat na základě konzultace s vaším lékařem a diskuse o poměru přínosů/rizik jeho používání. Tento prostředek není určen pro pediatrické použití. Prostředek uchovávejte mimo dosah dětí.

Vedlejší příznaky

Stejně jako v případě všech lokálních prostředků, dlouhodobé používání může vést k přecitlivění nebo místnímu podráždění. V takovém případě léčbu přerušte a obraťte se na svého lékaře nebo lékárníka. Nejsou známy žádné interakce v důsledku použití prostředku ve spojení s jinými produkty pro vaginální použití. Prostředek nepoužívejte, pokud je obal poškozený nebo pokud při prvním otevření není dokonale nedotčený.
Prostředek nepoužívejte po uplynutí data spotřeby vyznačeného na obalu.

Poznámka

Skladujte na chladném suchém místě chráněném před světlem a teplem. Uvedené datum spotřeby se vztahuje na nedotčený, správně skladovaný prostředek.

Složení

Kyselina hyaluronová, Aloe vera, Calendula officinalis, éterický olej z Melaleuca alternifolia (Tea Tree), kyselina boritá (3%), kyselina mléčná, glycerol, sodná sůl karboxymethylcelulózy, polysorbát-20, sodná sůl EDTA, imidazolidinylmočovina, sodná sůl methylparabenu, parfém a voda.
Údaje o firmě
Wwww.axonia.cz eshop.axonia.cz

Příbalový léták