Grippostad—20 tvrdých tobolek

Humánní léčivý přípravek

Grippostad se užívá k léčbě příznaků souvisejících s chřipkou nebo běžným nachlazením jako je bolest hlavy, bolest svalů a kloubů, rýma a suchý kašel. Grippostad současně snižuje horečku a zvýšenou teplotu. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
117 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2685874 | Zbozi: 18109497

Popis produktu

Grippostad se užívá k léčbě příznaků souvisejících s chřipkou nebo běžným nachlazením jako j je bolest hlavy, bolest svalů a kloubů, rýma a suchý kašel. Grippostad současně snižuje horečku a zvýšenou teplotu. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Paracetamolum
Acidum ascorbicum
Coffeinum, Chlorphenamini maleas

Užití

Symptomatická léčba chřipky a akutních zánětů horních cest dýchacích s příznaky jako je bolest hlavy, bolest svalů a kloubů, rýma a suchý kašel, horečka nebo zvýšená teplota.
Fixní kombinace účinných látek přípravku Grippostad neumožňuje individuální dávkování při léčbě jednotlivých příznaků. V tomto případě je vhodnější použít přípravek odlišného složení.
Přípravek není určen dětem a mladistvým do 12 let.

Dávkování

Dospělí a mladiství od 12 let užívají 2 tobolky 3krát denně. Minimální interval mezi dvěma dávkami jsou 4 hodiny.

Kontraindikace

Přípravek nesmí být užíván při: - přecitlivělosti na léčivé látky nebo na kteroukoli pomocnou látku tohoto přípravku, - závažných poruchách funkce jater (Child-Pugh vyšší než 9) - akutní hepatitidě - léčbě inhibitory MAO a ještě 14 dní po ukončení této léčby.

Složení

1 tobolka obsahuje: Paracetamolum 200 mg, Acidum ascorbicum 150 mg, Coffeinum 25 mg, Chlorphenamini maleas 2,5 mg.
Pomocné látky: Zelatina, glycerol-tristearát, monohydrát laktózy, chinolinová žluť (E 104), sodná sůl erythrosinu (E 127), oxid titaničitý (E 171), čištěná voda.

Příbalový léták