Generica B-komplex —50 tobolek

Doplněk stravy s obsahem komplexu vitaminů B v malých kapslích, které se snadno polykají. Přípravek je možné díky pečlivému výběru vitaminů skupiny B užívat na denní doplnění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3684405 | Zbozi: 18133888

Popis produktu

Doplněk stravy s obsahem komplexu vitaminů B v malých kapslích, které se snadno polykají. Přípravek je možné díky pečlivému výběru vitaminů skupiny B užívat na denní doplnění.

Užití

Vitamin B1 přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Napomáhá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální činnosti srdce.
Vitamin B2 přispívá k udržení normálního stavu sliznic, zraku a pokožky. Napomáha k normálnímu metabolismu železa a k udržení normálních červených krvinek. Přispívá i k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Vitamin B6 přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Napomáha k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, k normální tvorbě červených krvinek a k normální funkci imunitního systému. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Niacin přispívá k udržení normálního stavu sliznic a pokožky. Napomáhá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přispívá i k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Kyselina pantotenová přispívá k normální mentální činnosti, k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Napomáha i k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů.

Dávkování

Dospělí 1— 3 kapsle denně, zapít vodou. Pro děti 1 kapsli denně, zapít vodou.

Fakta

Doplňky stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy.
Stanovená doporučená denní dávka se nesmí překročit.
Není vhodný pro děti do 3 let.
Přípravek se musí uskladňovat mimo dosah malých dětí, při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.
Přípravek neužívejte po datu minimální trvanlivosti vyznačeném na obalu!
Pestrá, vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité faktory Vašeho zdraví.

Příbalový léták