Gemioptal Forte —60 kapslí

Gemioptal® FORTE je doplněk stravy - obsahuje vysoké množství luteinu, zeaxantinu, směs přírodních antioxidantů a ženšen.

Cena vč. DPH
217 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks


PDK: 2762301 | Zbozi: 18106531

Popis produktu

Gemioptal? FORTE je doplněk stravy - obsahuje vysoké množství luteinu, zeaxantinu, směs přírodních antioxidantů a ženšen.

Účinné látky

Karotenoidy - lutein, zeaxantin
Přírodní antioxidanty
Zenšen

Užití

Gemioptal? FORTE obsahuje přírodní karotenoidy, lutein a zeaxantin, extrakt z ženšenu, borůvek a hroznových semínek. Lutein a zeaxantin jsou stavební prvkmakulárního pigmentu. Tento pigment se podílí na absorpci intenzivního světla, které způsobuje poškození buněčných membrán sítnice oka. Lutein a zeaxantin v přípravku Gemioptal©
FORTE zvyšují koncentraci makulárního pigmentu a pomáhají zlepšit kvalitu vidění.
Extrakt z borůvek je silný přírodní antioxidant, který pomáhá chránit buňky sítnice, podporuje její funkci a zlepšuje celkové krevní zásobení oka. Extrakt z hroznových semínek je také silným antioxidantem, který napomáhá chránit buňky sítnice. Ženšen je znám pro svůj pozitivní vliv na vitalitu organismu, podporuje imunitu a zvyšuje odolnost proti stresu. Žádnou z těchto živin si tělo nedokáže vytvořit samo, a proto je nutné tyto látky přijímat ze stravy.

Dávkování

Dospělí 1 kapsle denně, zapít dostatečným množstvím tekutin. Doporučuje se užívat dlouhodobě. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Přípravek bez přidaného cukru - vhodné i pro diabetiky.

Fakta

Složení

sorbitol, protispékavé látky - stearan hořečnatý, extrakt z borůvky (30mg) extrakt z ženšenu (30mg), extrakt z hroznových semínek (10mg). Složení obalu: bovinní želatina.
Údaje o firmě
Oční klinika Gemini rozvíjí dlouholetou tradici zlínské oční chirurgie. Naším cílem je nejvyšší možná kvalita vašeho vidění. Zdravotní péče je výsledkem spolupráce a osobního přístupu týmu zdravotníků, vedeného renomovanými lékaři a pracujícího se špičkovou technikou. V čele týmu specialistů stojí prim. MUDr. Pavel Stodůlka, Ph.D., oční chirurg s dlouholetou praxí a vysokým renomé v ČR iv zahraničí. Je znám svým přínosem pro oční medicínu řadou unikátních očních operací, které provedl v mnoha případech jako první v ČR nebo i ve světě. Najdete nás také v Praze, Brně, Ostravě,
Českých Budějovicích a ve Vídni.www.gemini.cz, 810 999 999

Příbalový léták