Fresubin Energy Drink Banán—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutričně kompletní výživa s vysokou energetickou hodnotou 1,5 kcal/ml určená k popíjení. Klinicky bez laktózy a bez lepku. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Příchuť: BANÁN. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2916170 | Zbozi: 18107223

Popis produktu

Nutričně kompletní výživa s vysokou energetickou hodnotou 1,5 kcal/ml určená k popíjení. Klinicky bez laktózy a bez lepku. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely.
Příchuť: BANÁN. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Výživa určená k dietnímu režimu pro pacienty s nebo bez rizika podvýživy. Nejlépe chutná vychlazený. Baleno v ochranné atmosféře.

Dávkování

Určeno k doplňkové výživě 2 - 3 lahvičky/den nebo k celkové výživě 5-7 lahviček/den.

Fakta

Nepodávat dětem mladším 1 rok. Zajistěte dostatečný příjem tekutin. Pijte pomalu!
Maximální dávkování nesmí překročit 7 lahviček (80 g bílkovin) za den. Není vhodné jako jediný zdroj výživy pro děti mladší 5 let.

Složení

Voda, maltodextrin, mléčná bílkovina, rostlinné oleje (řepkový a slunečnicový olej), sacharóza, ochucovadla, citronan draselný, citronan sodný, emulgátory (E471, sójový lecithin), chlorid sodný, chlorid draselný, vit. C, cholin-chlorid, oxid hořečnatý, regulátor kyselosti (E 330), difosforečnan železitý, síran zinečnatý, niacin, vit. E, kyselina pantothenová, chlorid manganatý, síran měďnatý, vit. B6, vit. B2, fluorid sodný, betakaroten, vit. B1, vit. A, kyselina listová, chlorid chromitý, molybdenan sodný, vit K1, jodid draselný, seleničitan sodný, biotin, vit. D3, vit. B12.
Údaje o firmě
Fresenius Kabi je společnost s vedoucím postavením v oblasti výroby infuzní terapie a klinické výživy v Evropě a řadě zemí Latinské Ameriky i Asie. Ve skupině i.v. generických léků se řadí mezi nejvýznamnější dodavatele na farmaceutickém trhu ve
Spojených státech amerických. Cílem více než 22 500 zaměstnanců společnosti je neustálé zlepšování kvality života kriticky nemocných a chronických pacientů v nemocnicích a domácí péči. www.fresenius-kabi.cz

Příbalový léták