Farmax Omeprazol 20mg—14 tobolek

Omeprazol Farmax je indikován ke krátkodobé léčbě příznaků refluxu (pálení žáhy, kyselá regurgitrace) u dospělých (bez porady s lékařem). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3000792 | Zbozi: 18123017

Popis produktu

Omeprazol Farmax je indikován ke krátkodobé léčbě příznaků refluxu (pálení žáhy, kyselá regurgitrace) u dospělých (bez porady s lékařem). Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

OMEPRAZOLUM

Užití

Indikace

Dávkování

1x denně po dobu 14 dnů.

Kontraindikace

Hypersenzitivita na omeprazol, substituované benzimidazoly nebo na kteroukoli pomocnou látku tohoto přípravku. Omeprazol se nesmí, podobně jako jiné inhibitory protonové pumpy (IPP), podávat současně s nelfinarvirem.

Vedlejší příznaky

Nejčastějšími nežádoucími účinky (1-10 % pacientů) jsou bolest hlavy, bolest břicha, zácpa, průjem, plynatost a nevolnost/zvracení.

Fakta

Pacienti s dlouhodobými problémy s trávením nebo pálením žáhy by měli navštěvovat v pravidelných intervalech lékaře. Zvláště pacienti starší než 55 let, kteří denně užívají některé volně prodejné léčivé přípravky k léčbě poruchy trávení nebo pálení žáhy by měli informovat svého lékaře nebo lékárníka.

Složení

Omeprazol Farmax 20 mg tobolky: Jedna tobolka obsahuje omeprazolum 20 mg. pomocné | látky: © zrněný © cukr. (obsahující kukuřičný | škrob a | sacharozu), natrium-lauryl-sulfát, hydrogenfosforečnan sodný, mannitol, hypromelosa 2910/6,makrogol 6000, mastek, polysorbát 80, oxid titaničitý, kopolymer MA/EA1:1 30% disperze, želatina, chinolinová žluť
Údaje o firmě
WwWW.SVUS.CZ, WWW.FARMAX.CZ Činnost společnosti: Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směrnice 2003/94/EC). Smluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Firma dlouhodobě spolupracuje s ověřenými dodavateli obalových materiálů jak z tuzemska, tak ze zahraničí. Dodržování režimu správné výrobní praxe je pravidelně ověřováno orgánem státní správy (SÚKL). SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou
Farmax.

Příbalový léták