Epaderm ointment—500 g

Zdravotnický prostředek

Epaderm je určen pro suchou pokožku, kůži trpící ekzémem a psoriázou. Je vhodný pro všechny věkové kategorie včetně kojenců a dětí. Přípravek 3 v1 : Emolience, přísada do koupele (koupelová terapie), prostředek čistící pleť.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2561372 | Zbozi: 18114675

Popis produktu

Epaderm je určen pro suchou pokožku, kůži trpící ekzémem a psoriázou. Je vhodný pro všechny věkové kategorie včetně kojenců a dětí. Přípravek 3 v1 : Emolience, přísada do koupele (koupelová terapie), prostředek čistící pleť.

Účinné látky

Cetostearyl alcohol

Užití

Epaderm, emolience 3 v 1, vyvinutý na základě požadavků kožních lékařů, je prostředkem čistící pleť a přísadou do koupele poskytující úlevu suché kůži. Neobsahuje barviva, konzervační látky ani žádné jiné přísady a je bez zápachu. Je vhodný pro všechny typy suché pokožky. Vhodný pro všechny věkové kategorie včetně kojenců a dětí. Pokyny publikovány NICE potvrzují, že mastné emolience jako Epaderm je mnohem účinnější než nemastné alternativy.

Dávkování

Použití výrobku Epaderm jako prostředku čistícího pleť:
Při pečování o suchou kůži je důležité se ujistit, že hydratace může být uskutečněna kdekoli na kůži. Taktéž je stejně důležité, aby nebyla použita mýdla nebo výrobky obsahují saponáty, které způsobují ztrátu vody z kůže.
V případě, že použijete Epaderm jako prostředek čistící pleť, bude vaše suchá kůže důkladně omyta bez jakékoliv ztráty vlhkosti, aniž by se musela vypořádat s problémem, který běžná mýdla mohou způsobovat. Z nádobky naberte malé množství masti, napěňte pod teplou vodou a poté použijte jako běžné mýdlo.
Použití výrobku Epaderm jako přísady do koupele:
Vsakování emolience do kůže kvůli optimální rehydrataci je další klíčovým krokem kompletní zvláčňující terapie. Jelikož Epaderm je bezparfémový a neobsahuje žádné přísady a barviva, koupelové terapie se mohou aplikovat tak často, jak je to žádané. Z nádobky naberte 4 g (odpovídá velikosti mince 5,- Kč). Rozpusťte dávku s horkou vodou ve vhodné nádobce a ujistěte se, že směs dostatečně vychladla před jejím přidáním do koupele.

Prevence

Opakovanou aplikací Epaderm vytváří bariéru k udržení správné vlhkosti kůže.
Epaderm lze použít na kůži, jako přísadu do koupele nebo jako prostředek čistící kůži.
Epaderm nabízí kompletní emolienční terapii v jednom výrobku.
Epaderm je ideální pro použití vlhkého nebo suchého zábalu.

Kontraindikace

Epaderm nepoužívejte v případě přecitlivělosti na složky jeho obsahu.
Pouze pro vnější použití.
Vyhněte se kontaktu s očima.

Fakta

Aplikace masti na celý povrch těla obvykle u dětí vyžaduje 250 g na týden, u dětí starších 10-ti let nebo dospělých vyžaduje obvykle 600 g na týden.

Příbalový léták