Epaderm cream—50 g

Zdravotnický prostředek

Epaderm Cream je určen pro suchou kůži, kůži trpící ekzémem a psoriázou. Je vhodný pro všechny věkové kategorie včetně kojenců a dětí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2561349 | Zbozi: 18105318

Popis produktu

Epaderm Cream je určen pro suchou kůži, kůži trpící ekzémem a psoriázou. Je vhodný pro všechny věkové kategorie včetně kojenců a dětí.

Užití

Epaderm Cream je emolience 2 v 1, který se skládá z klinicky prokázaných ingrediencí zvlhěčujících a změkčujících kůži. Poskytuje všechny zvlhčující a ochranné výhody emoliencí založených na bázi vosku. Může být použit na suchou pokožku, kůži trpící ekzémem a psoriázou.
Epaderm Cream je obzvláště účinný v případě, že je aplikován okamžitě po umytí, aby tak zabránil ztrátě základních maziv z kůže.
Je vhodný pro všechny typy suché kůže a pro všechny věkové kategorie včetně kojenců a dětí.

Dávkování

Alternativní použití výrobku Epaderm Cream. Při pečování o suchou kůži je zásadní, aby hydratace byla provedena všude, kde je to možné. Taktéž je stejně důležité, aby nebyla použita mýdla nebo výrobky obsahující saponáty, které způsobují ztrátu vody z kůže.
V případě, že použijete Epaderm Cream jako prostředek čistící pleť, bude vaše suchá kůže důkladně omyta bez jakékoliv ztráty vlhkosti, aniž by se musela vypořádat s problémem, který běžná mýdla mohou způsobovat. Vymáčkněte malé množství krému do dlaně, napěňte pod teplou vodou a poté použijte jako běžné mýdlo.

Prevence

Doporučení dle NICE (National Institute for Clinical Excellence) při používání emoliencí
NICE doporučuje použití při léčbě atopického ekzému v jeho počátcích. Emolience by měly být používány iv případě, že atopický ekzém vymizí.

Kontraindikace

Epaderm Cream nepoužívejte v případě přecitlivělosti na složky jeho obsahu.
Pouze pro vnější použití.
Vyhněte se kontaktu s očima.

Fakta

Děti obvykle vyžadují 250 g na týden, děti od 10-ti let a dospělí obvykle vyžadují 600 g na týden při aplikaci emolience po celém těle.

Příbalový léták