Diben drink vanilka—4x 200 ml

Humánní léčivý přípravek

DIBEN DRINK JE utričně kompletní vysokokalorická (1,5 kcal/ml) výživa určená k popíjení. S vysokým obsahem proteinů, mononenasycených mastných kyselin a se sacharidy modifikovanými škrobem a fruktózou s nízkým glykemickým indexem. S vanilkovou příchutí. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3111524 | Zbozi: 18112033

Popis produktu

DIBEN DRINK JE utričně kompletní vysokokalorická (1,5 kcal/ml) výživa určená k popíjení. S vysokým obsahem proteinů, mononenasycených mastných kyselin a se sacharidy modifikovanými škrobem a fruktózou s nízkým glykemickým indexem. S vanilkovou příchutí. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutričně kompletní vysokokalorická (1,5 kcal/ml) výživa určená k popíjení. S vysokým obsahem proteinů, mononenasycených mastných kyselin a se sacharidy modifikovanými škrobem a fruktózou s nízkým glykemickým indexem. Výživa bohatá na vlákninu, neobsahuje lepek, klinicky je bez laktózy a má nízký obsah sodíku. Obsahuje fruktózu a umělá sladidla. Určeno k dietnímu režimu pro pacienty při současné anebo hrozící podvýživě obzvláště při poruše metabolismu glukózy.

Dávkování

Podávat pod lékařským dohledem. Doporučené dávkování pro doplňkovou výživu jsou 2 — 3 lahvičky/den nebo pro celkovou výživu je 5 lahviček/den. Zajistěte dostatečný příjem tekutin. Nevhodné pro děti mladší 3 let. Pijte pomalu! Nejlépe chutná vychlazené!

Příbalový léták