Diabecare hydratační krém Dr.Müller—75 ml

DiabeCare hydratační krém je přípravek speciálně vyvinutý pro suchou a citlivou pokožku diabetiků. Je dobře vstřebatelný, po aplikaci nezanechává pocit mastnoty.

Cena vč. DPH
142 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594009622049 | Zbozi: 18114051

Popis produktu

DiabeCare hydratační krém je přípravek speciálně vyvinutý pro suchou a citlivou pokožku diabetiků. Je dobře vstřebatelný, po aplikaci nezanechává pocit mastnoty.

Účinné látky

Dexpanthenolum
Lipidy
Močovina

Užití

Urea, glycerin, Aloe Vera a vitamín E se vstřebávají do hlubších vrstev pokožky a podporují zadržování vody v kůži její regeneraci hydratace pokožky a její bariérové funkce panthenol je nepostradatelný pro správnou funkci pokožky a příznivě ovlivňuje její metabolismus.
Olej z makadamových ořechů je svým složením z rostlinných olejů nejbližší tukům lidské kůže, dobře se vstřebává a usnadňuje obnovu ochranné lipidové bariéry.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

DiabeCare hydratační krém Dr. Můller Pharma je přípravek speciálně vyvinutý pro suchou a citlivou pokožku diabetiků. Je dobře vstřebatelný, po aplikaci nezanechává pocit mastnoty. Obsahuje kombinaci pečlivě vybraných aktivních látek, komplexně působících hydrataci a regeneraci pokožky: urea, glycerin, Aloe Vera a vitamín E se vstřebávají do hlubších vrstev pokožky a podporují zadržování vody v kůži její regeneraci hydratace pokožky a její bariérové funkce panthenol je nepostradatelný pro správnou funkci pokožky a příznivě ovlivňuje její metabolismus olej z makadamových ořechů je svým složením z rostlinných olejů nejbližší tukům lidské kůže, dobře se vstřebává a usnadňuje obnovu ochranné lipidové bariéry.

Poznámka

Dr. Můller Pharma s.r.o. nabízí širokou řadu přípravků pro péči o pleť, vlasy, rty, (s obsahem Panthenolu, Tea Tree Oil, Ichthammolu, Coenzymu 10, Vitaminu E atd.), bylinných sirupů proti kašli apod.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták