CutisHelp LUPÉNKA Konopný krém—100 ml

Vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky, určený především pro ošetření během dne.

Cena vč. DPH
299 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595218200417 | Zbozi: 18104044

Popis produktu

Vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky, určený především pro ošetření během dne.

Účinné látky

Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová
Vazelina bílá

Užití

Vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky, určený především pro ošetření během dne. Krém poskytuje pleti intenzivní hydrataci, ulevuje od jejího nepříjemného napětí a napomáhá zklidňovat a vyhlazovat postiženou kůži, zároveň dodává buňkám především v zárodečné vrstvě kůže potřebnou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkci.

Dávkování

Při klidových stavech aplikujte alespoň dvakrát denně krém LUPENKA a na noc ošetřujte pokožku mastí LUPENKA. ,
Při zhoršených stavech vtírejte alespoň dva- až třikrát denně i na noc mast LUPENKA.

Příznaky

Podrážděná kůže; zarudnutá, zanícená, popraskaná a šupící se svědivá pokožka.

Prevence

Proti vzniku akutních stavů zánětů kůže; zabraňuje vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nesou známy.

Fakta

Krém nemá žádná časová ani věková omezení, je možno jej aplikovat dlouhodobě a je vhodný i pro děti, těhotné a kojící ženy. Dlouhodobější pravidelná aplikace přípravku výrazně omezuje projevy onemocnění a napomáhá udržovat pokožku v klidovém stádiu.
Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže; nejedná se o nežádoucí reakci; uvedené příznaky obvykle během tří týdnů odeznívají a následná aplikace probíhá bez problémů.
V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře; zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže masti mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Při všech stádiích projevů lupénky doporučujeme pro dosažení maximálního efektu celkovou péči doplnit o olejovou přísadu konopnou koupel BALNEA a následně do kůže celoplošně vetřít konopný tělový balzám; pro šetrnou běžnou hygienu je určena konopná mycí emulze
FLUID, na problematická místa ve vlasové části je určen konopný šampon
LUPENKA-SEBOREA.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), glycerín, bezalergenní tuk z ovčí vlny, čištěná bílá farmaceutická vazelína, bezalergenní plavený včelí vosk, dimetikon, tokoferol, allantoin, bezalergenní extrakt heřmánku lékařského; bez parfemace.
Údaje o firmě 3
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad .

Příbalový léták