Linola-fett Olejová koupel—200 ml

Humánní léčivý přípravek

Linola-Fett Ölbad je tekutá koupelová přísada, olejová koupel, která pokrývá pokožku olejovým filtrem, a tím pomáhá obnovení přirozeného mastného povrchu kůže. Je určena k částečné i plné koupeli. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
160 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594156270100 | Zbozi: 18108919

Popis produktu

Linola-Fett Olbad je tekutá koupelová přísada, olejová koupel, která pokrývá pokožku olejovým filtrem, a tím pomáhá obnovení přirozeného mastného povrchu kůže. Je určena k částečné i plné koupeli. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Přípravek se používá u dospělých, dětí i kojenců k podpůrné léčbě suchých nebo šupících se onemocnění mazových žláz kůže, jako je např. lupénka (psoriasis vulgaris), atopický ekzém, endogenní ekzém (neurodermitis). - Při sprchování se nejprve nanese Linola-Fett Ólbad přímo na vlhkou kůži a potom osprchuje. - Teplota lázně by neměla překročit 36"C, neboť vyšší teplotou se snižuje efekt zpětného promaštění. Jestliže ses objeví svědění, sníží se teplota lázně na 32“C nebo natolik, kolik je pro pacienta snesitelné. Po koupeli pokožku lehce osušíme ručníkem. Silné osušení a tření snižuje terapeutický efekt.

Dávkování

Pokud není lékařem předepsáno jinak, používá se takto:
Pro plnou koupel: 30-40ml přípravku Linola-Fett Olbad
Při částečné koupeli: 2 ml přípravku Linola-Fett Olbad
Při sprchování: 20 ml přípravku Linola-Fett Olbad.
Plné nebo částečné koupele používáme po dobu 4 týdnů. Koupele je možno provádět každé 2-3 dny. Délka koupele by neměla přesáhnout 20 minut. U kojenců a malých dětí postačí několikaminutová koupel.

Příbalový léták