CutisHelp LUPÉNKA Konopná mast—100 ml

CutisHelp LUPÉNKA konopná mast je vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky. Zvláčňuje a dodává buňkám potřebnou výživu, vytváří na povrchu kůže ochranný film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody.

Cena vč. DPH
332 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595218200370 | Zbozi: 18108682

Popis produktu

CutisHelp LUPENKA konopná mast je vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky. Zvláčňuje a dodává buňkám potřebnou výživu, vytváří na povrchu kůže ochranný film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody.

Účinné látky

Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová
Vazelina bílá

Užití

CutisHelp LUPENKA konopná mast příjemně zvláčňuje a dodává buňkám především v zárodečné vrstvě kůže potřebnou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí, vytváří na povrchu kůže ochranný film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody (zachovává hydrataci) a podporuje obnovu přirozené kožní bariéry. Přispívá k rychlému odstranění bolestivých prasklin, výraznému zklidnění, vyhlazení kůže a úspěšnému udržení dlouhodobého bezproblémového stavu. Pravidelnou aplikací je možno dosáhnout výrazného zlepšení celkového stavu a vzhledu kůže. Je určena především pro intenzivní ošetření během noci, při zhoršeném stavu je doporučeno jej aplikovat i během dne.

Dávkování

Při zhoršených stavech vtírejte alespoň dva- až třikrát denně i na noc mast LUPENKA.
Při zklidněných stavech aplikujte alespoň dvakrát denně krém LUPENKA a na noc ošetřujte pokožku mastí LUPENKA.

Příznaky

Podrážděná kůže; zarudnutá, zanícená, popraskaná a šupící se svědivá pokožka.

Prevence

Proti vzniku akutních stavů zánětů kůže; zabraňuje vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Mast nemá žádná časová ani věková omezení, je možno ji aplikovat dlouhodobě a je vhodná i pro děti, těhotné a kojící ženy. Dlouhodobější pravidelná aplikace přípravku výrazně omezuje projevy onemocnění a napomáhá udržovat pokožku v bezproblémovém stádiu. Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže; nejedná se o nežádoucí reakci; uvedené příznaky obvykle během tří týdnů odeznívají a následná aplikace probíhá bez problémů. V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře; zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže masti mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Při všech stádiích projevů lupénky doporučujeme pro dosažení maximálního efektu celkovou péči doplnit o olejovou přísadu konopnou koupel BALNEA a následně do kůže celoplošně vetřít konopný tělový balzám; pro šetrnou běžnou hygienu je určena konopná mycí emulze FLUID, na problematická místa ve vlasové části je určen konopný šampon LUPENKA-SEBOREA. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem; přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny).

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Čištěná bílá farmaceutická vazelína, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), bezalergenní plavený včelí vosk; bez parfemace.
Údaje o firmě .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták