Cicatridina—sprej 125 ml

Zdravotnický prostředek

Sprej je určený k pomocné léčbě při procesech hojení povrchových a hlubokých ran (oděrky, tržné rány, popáleniny, operační rány, proleženiny a vředy).

Cena vč. DPH
358 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8032595870388 | Zbozi: 18130395

Popis produktu

Sprej je určený k pomocné léčbě při procesech hojení povrchových a hlubokých ran (oděrky, tržné rány, popáleniny, operační rány, proleženiny a vředy).

Účinné látky

Hyaluronát sodný

Užití

Místo, které má být ošetřeno, před každou aplikací důkladně očistěte. Lahvičku před použitím dobře protřepte, aby se prášek rozptýlil. Lahvičku držte svisle a aplikujte sprej ze vzdálenosti 10 — 15 cm přímo na místo, které má být ošetřeno.

Dávkování

Aplikujte ze vzdálenosti 10 — 15 cm přímo na místo, které má být ošetřeno 2krát nebo 3krát denně.

Příznaky

Pomocná léčba při procesech hojení povrchových a hlubokých ran (oděrky, tržné rány, popáleniny, operační rány, proleženiny a vředy).

Kontraindikace

Známá přecitlivělost na složky.

Vedlejší příznaky

Používání všech přípravků pro místní použití, obzvláště je-li dlouhodobé, může způsobit přecitlivělost. Pokud k tomu dojde, přerušte léčbu a poraďte se s lékařem o zahájení vhodné léčby.

Složení

Sodná sůl kyseliny hyaluronové, škrobový oktenylsukcinát hlinitý, hexametyldisiloxan, olej ze sladkých mandlí, vitamin E acetát, kyselina ximenová, citronový esenciální olej, esenciální olej z čajovníku australského, butan, izobutan, propan.
Údaje o firmě www.cicatridina.cz, www.axonia.cz, www.cicatridina.info

Příbalový léták