Cicatridina—mast 30 g

Zdravotnický prostředek

Mast působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, která přináší tkáním napětí, výživu a pružnost. Klinické studie prokázaly schopnost kyseliny hyaluronové urychlit a zlepšit proces reepitelizace a obnovy tkání.

Cena vč. DPH
371 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8032595870470 | Zbozi: 18104775

Popis produktu

Mast působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, která přináší tkáním napětí, výživu a pružnost. Klinické studie prokázaly schopnost kyseliny hyaluronové urychlit a zlepšit proces reepitelizace a obnovy tkání.

Účinné látky

Sodná sůl kyseliny hyaluronové

Užití

Pomocná léčba při procesech hojení povrchových a hlubokých ran (oděrky, tržné rány, popáleniny, operační rány, proleženiny a vředy) jakéhokoliv původu.
Mast CICATRIDINA© působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, mukopolysacharidu, který je hojně distribuován v mnoha tělesných tkáních. Kyselina hyaluronová slouží jako strukturální podpora a přináší tak tkáním napětí, výživu a pružnost. Četné klinické studie prokázaly schopnost kyseliny hyaluronové urychlit a zlepšit proces reepitelizace a obnovy tkání.

Dávkování

Aplikujte 2krát až 3krát denně podle lékařského předpisu. Délka použití závisí na vývoji příznaků; v případě potřeby se mast CICATRIDINA© může používat po dlouhou dobu.

Kontraindikace

Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Nepolykejte.

Vedlejší příznaky

Zvláště prodloužené používání všech místně aplikovaných přípravků může vést k projevům přecitlivělosti. V těchto případech léčbu přerušte a poraďte se se svým lékařem za účelem zahájení vhodné léčby. Pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, které nejsou popsány v tomto příbalovém letáku, informujte svého lékaře nebo lékárníka.

Fakta

Před každou aplikací důkladně očistěte místo, které má být ošetřeno. Naneste na postižené místo 2krát až 3krát denně jemnými masážními pohyby. V případě potřeby překryjte gázou. Z hygienického hlediska je správné si umýt ruce před a po použití zdravotnického prostředku.

Složení

Voda, tekutý parafín, cetylstearylalkohol, olej ze sladkých mandlí, polyoxyetylén (2) stearyléter, polyoxyetylén (21) stearyléter, glycerin, sorbitol 70%, silikonový olej, diglukonát © chlorhexidinu 20%, imidazolidinylová močovina, sodná sůl kyseliny hyaluronové, dvojsodná sůl EDTA, BHT.
Údaje o firmě www.axonia.cz, www.cicatridina.cz

Příbalový léták