Brufen Rapid 400mg—24 tablet

Humánní léčivý přípravek

Brufen Rapid se používá k symptomatické léčbě mírné až středně silné bolesti např. hlavy, zubů, menstruační bolesti, k léčbě horečky a bolesti doprovázející nachlazení a k léčbě bolesti a zánětu u zánětlivých kloubních onemocnění. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3608065 | Zbozi: 18127825

Popis produktu

Brufen Rapid se používá k symptomatické léčbě mírné až středně silné bolesti např. hlavy, zubů, menstruační bolesti, k léčbě horečky a bolesti doprovázející nachlazení a k léčbě bolesti a zánětu u zánětlivých kloubních onemocnění. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Brufen Rapid se používá k symptomatické léčbě mírné až středně silné bolesti, jako je bolest hlavy, akutní bolest hlavy u migrenózního záchvatu s aurou nebo bez aury, bolest zubů, menstruační bolest, a k léčbě horečky a bolesti doprovázející nachlazení.
Brufen Rapid tablety jsou také používány k symptomatické léčbě bolesti a zánětlivých kloubních onemocnění (např. revmatoidní artritidy), degenerativních onemocnění kloubů (např. osteoartróza) a při bolestivých otocích a zánětech po poranění měkkých tkání.
Upozornění: Zánětlivá kloubní onemocnění (např. revmatoidní artritida), degenerativní onemocnění kloubů (např. osteoartróza), bolestivé otoky a záněty po poranění měkkých tkání není vhodné léčit samoléčbou a přípravek Brufen Rapid by měl být při jejich léčbě používán POUZE na základě lékařského doporučení.

Příbalový léták