BioGaia Prodentis—20 pastilek

BioGaia Prodentis probiotické pastilky je doplněk stravy pro péči o ústní mikrobiotu, zuby a dásně. Obsahují patentovaný probiotický kmen L. reuteri Prodentis (L. reuteri DSM17938 a L. reuteri ATCC PTA 5289). Se svěží mátovou příchutí.

Cena vč. DPH
334 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4547619 | Zbozi: 18148684

Popis produktu

BioGaia Prodentis probiotické pastilky je doplněk stravy pro péči o ústní mikrobiotu, zuby a dásně. Obsahují patentovaný probiotický kmen L. reuteri Prodentis (L. reuteri
DSM17938 a L. reuteri ATCC PTA 5289). Se svěží mátovou příchutí.

Účinné látky

L. reuteri Prodentis

Užití

Pro zdraví ústní dutiny je klíčová rovnováha orální mikrobioty.
Mezi časté problémy dutiny ústní patří gingivitida (zánět dásní), parodontóza nebo periimplantatitida (zánět v okolí zubního implantátu), helitóza (chronický zápach z úst).
Problémy s dásněmi jsou také velmi časté v období těhotenství. BioGaia Prodentis probiotické pastilky obsahují živé bakterie Limosilactobacillus reuteri Prodentis, které podporují normální funkci dásní a pomáhají doplňovat prospěšné bakterie v dutině ústní.
Jedna pastilka obsahuje více než 200 milionů živých bakterií L. reuteri Prodentis.
Probiotické pastilky BioGaia Prodentis podporují orální zdraví snižují výskyt infekčních onemocnění v ústech, která mohou být způsobena nedostatečnou hygienou, stresem, nevhodnými stravovacími návyky, užíváním léků či náročným životním stylem. brání přemnožení škodlivých patogenních bakterií a jejich průniku do organismu. konzumace potravin obsahujících somalt a sukralosu místo cukru přispívá k zachování mineralizace zubů.

Dávkování

1-2 pastilky denně, nejlépe po vyčištění zubů. Bezprostředně před a po užití pastilky není vhodné použití antibakteriální ústní vody. Pastilky nechte volně rozpustit v ústech.
Vhodné i pro dlouhodobé užívání.

Příznaky

Pro koho a kdy je vhodné užívání probiotických pastilek BioGaia Prodentis?
Pro děti od 3 let a dospělé i seniory
Pro těhotné a kojící ženy
Pro rovnováhu ústní mikrobioty
Při léčbě parodontózy, gingivitidy, helitózy, periimplantitidě
Při zvýšeném riziku tvorby zubního kazu

Prevence

Konzumace potravin obsahujících isomalt a sukralosu místo cukru přispívá k zachování mineralizace zubů.

Vedlejší příznaky

Vzhledem k obsahu sladidel může mít nadměrná konzumace projímavý účinek.

Poznámka

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let.
Uchovávání: chovávejte na suchém místě při teplotě do 25 *C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Složení

Plnidlo (isomalt), L. reuteri DSM17938 a L. reuteri ATCC PTA 5289 (L. reuteri Prodentis), plně hydrogenovaný palmový olej, zvlhčující látka, mátové aroma, mentolové aroma, mátový olej, sladidlo (sukralosa).

Příbalový léták