Vectavir tónovany krém na opary—krém 2 g

Humánní léčivý přípravek

Vectavir je tónovaný homogenní krém světle béžové až hnědé barvy, který je určen k léčbě herpes labialis. Výrazně zkracuje dobu hojení, redukuje bolest vyvolanou herpetickým postižením a výrazně zkracuje dobu, po kterou je virus vylučován. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
329 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3296507 | Zbozi: 18107210

Popis produktu

Vectavir je tónovaný homogenní krém světle béžové až hnědé barvy, který je určen k léčbě herpes labialis. Výrazně zkracuje dobu hojení, redukuje bolest vyvolanou herpetickým postižením a výrazně zkracuje dobu, po kterou je virus vylučován. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Výrazně zkracuje dobu hojení, redukuje bolest vyvolanou herpetickým postižením a výrazně zkracuje dobu, po kterou je virus vylučován. Nebyl zaznamenán vliv na schopnost řídit a obsluhovat stroje. Nebyly zaznamenány žádné interakce se souběžně podávanými lokálními či systémovými přípravky.

Dávkování

Aplikujte každé 2 hodiny, po dobu 4 dnů.

Kontraindikace

Hypersensitivita na účinnou látku nebo kteroukoliv pomocnou látku.

Vedlejší příznaky

Zaznamenány byly reakce v místě aplikace (pálení kůže, bolest kůže, hypoestézie), poruhx imunitného systému (hypersenzitivita, kopřivka), poruchy kůže a podkožní tkáně (alergická dermatitida).

Fakta

Vectavir je možné aplikovat čistým prstem v potřebném množství pro velikost postižení kůže. Nedoporučuje se jeho použití na sliznice očí, nosu a pohlavních orgánů.
Pacienti s výrazně ovlivněnou imunitou (AIDS) by se měli poradit s lékařem.

Příbalový léták