Bezlepkový chléb slunečnicový—500 g

Směs pro přípravu bezlepkového chleba pro každodenní stravu – tentokráte pro příznivce zrníčkových chlebů - slunečnicový. Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594009165102 | Zbozi: 18103952

Popis produktu

Směs pro přípravu bezlepkového chleba pro každodenní stravu — tentokráte pro příznivce zrníčkových chlebů - slunečnicový. Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně.

Užití

Oba dva sáčky smícháme, přidáme 4 g sušeného nebo 10 g čerstvého droždí a 450 — 500 ml vlažné vody. Vařečkou v míse vypracujeme těsto (ne rukama), vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60-75 minút kynout. Pečeme při teplotě 170-180" C asi 60 minut.
Doporučujeme použít domácí pekárnu Eta: Do pečící nádoby nalijeme 400-450 ml vlažné vody, vsypeme směs na chleba a na směs nasypeme sušené droždí. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaší práce. Doba přípravy chleba včetně hnětení a kynutí trvá ca. 2 hodiny (u ETY je to program Sprint či Rychlý).

Dávkování

Postupujte podle návodu na obale.

Kontraindikace

Nejsou popsány.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnice 9%, bramborové vločky, kukuřičná mouka, jedlá sůl, zahušťovalo guar, kmín, cukr, jedlá soda, barvivo karamel, kyselina askorbová, kyselina citrónová.
Údaje o firmě www.labeta.cz

Příbalový léták