Autolanceta Accu-Chek Softclix—odběrové pero pro bezbolestný vpich

Zdravotnický prostředek

Odběrové pero Accu-Chek Softclix je určeno k získání vzorku kapilární krve pro měření hladiny cukru v krvi při domácím měření glykémie a autolanceta pro prakticky bezbolestné získání kapičky krve pro vyhodnocení vzorku.

Cena vč. DPH
227 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4015630006175 | Zbozi: 18106051

Popis produktu

Odběrové pero Accu-Chek Softclix je určeno k získání vzorku kapilární krve pro měření hladiny cukru v krví při domácím měření glykémie a autolanceta pro prakticky bezbolestné získání kapičky krve pro vyhodnocení vzorku.

Užití

Odběrové pero Accu-Chek Softclix je šetrné - 11 nastavitelných hloubek vpichu pro všechny tytpy kůže. Méně bolestivé - Clixmotion technologie vede lancetu přímo do kůže a zabraňuje její vibraci a tím i bolestivému poškození podkoží. Hygienické - hygienické používání lancetového pera je zajištěno bezdotykovým odstraněním lancet. Umožňující testování z alternativních mist použitím nástavce pro AST.
Pomocí lancet Accu-Chek Softclix bude vaše měření téměř bezbolestné. Při každém měření používejte novou lancetu. Nikdy si s nikým odběrové pero a lancety neměňte.
Systém Accu-Check Softclix je snadno použitelný a maximálně usnadňuje odběr vzorku krve. Systémy konvenčních odpružených lancet často proniknou příliš hluboko a mohou způsobit bolestivé roztažení nebo vznik trhlinek na povrchu kůže . Accu-Chek Softclix lanceta má precizní, lineární pohyb, který umožňuje větší pohodlí a vyšší bezpečnost odběru. Na zařízení je komfortní číselník s hloubkovými nastaveními, takže lze regulovat hloubku vpichu podle typu kůže.

Prevence

V zájmu minimalizace rizika přenosu infekce nepůjčujte nikdy své lancetové pero ostatním.

Fakta

Hloubka průniku jehly odběrového pera může být přesně nastavena podle řady požadavků uživatelů a dle jejich druhu pokožky. Accu-Chek Softclix byl speciálně vyvinut pro osobní kontrolu pacienta. Není vhodný pro používání v nemocnicích nebo pro měření velkého množství pacientů vzhledem k tomu, že čepička není určena pro jedno použití a mohlo by se zde objevit riziko infekce.
Údaje o firmě
Prodejní jednotka Diabetes Care je součástí diagnostické divize společnosti Roche.
Zabýváme se diagnózou a péčí o pacienta, nabízíme ucelené portfolio přístrojů
Accu-Chek© a unikátní systém edukací, osobního školení a péče o jednotlivé pacienty.
Rovněž se snažíme pomoci zjednodušit pacientům s diabetem jejich život s touto nemocí. www.accu-chek.com

Příbalový léták