APO-Panto 20mg—14 tobolek

Humánní léčivý přípravek

Jedna enterosolventní tableta APO-PANTO obsahuje 20 mg pantoprazolum. APO-PANTO je určen pro krátkodobou léčbu refluxních příznaků (např. pálení žáhy, kyselá regurgitace) u dospělých. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2741578 | Zbozi: 18106053

Popis produktu

Jedna enterosolventní tableta APO-PANTO obsahuje 20 mg pantoprazolum. APO-PANTO je určen pro krátkodobou léčbu refluxních příznaků (např. pálení žáhy, kyselá regurgitace) u dospělých. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

PANTOPRAZOLUM

Užití

Krátkodobá léčba refluxních příznaků (např. pálení žáhy, kyselá regurgitace) u dospělých.
K dosažení úlevy od příznaků může být nutné užívat tablety po dobu následujících 2 — 3 dnů. Jakmile je dosaženo úlevy od příznaků, léčba by měla být ukončena. Bez porady s lékařem by léčba neměla překročit 4 týdny. Pokud nedojde k dosažení úlevy od příznaků po 2 týdnech nepřetržité léčby, pacient by měl být poučen, aby se poradil s lékařem.

Dávkování

Doporučená dávka je 20 mg pantoprazolu (1 tableta) denně.

Příznaky

Pálení žáhy, překyselení žaludku.

Kontraindikace

Hypersenzitivita na léčivou látku, substitutované benzimidazoly, lecithin (ze sójového oleje) nebo na kteroukoliv pomocnou látku tohoto přípravku. Souběžné podávání s atazanavirem.

Složení

Jedna enterosolventní tableta obsahuje 20 mg pantoprazolum (ve formě pantoprazolum natricum sesguihydricum).
Pomocná látka: Každá gastrorezistentní tableta obsahuje 38,425 mg maltitolu a 0,345 mg lecithinu (získaného ze sójového oleje).

Příbalový léták