A-derma Dermalibour + reparační CICA-Krém—50 ml

Reparační krém Dermalibour+ s mědí, zinkem a s extraktem z výhonků ovsa RHEALBA® zklidňuje, obnovuje a čistí podrážděnou a poškozenou kůži. Voděodolný, bez parabenů, bez parfemace, hypoalergenní, nekomedogenní.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2899608 | Zbozi: 18136843

Popis produktu

Reparační krém Dermalibour+ s mědí, zinkem a s extraktem z výhonků ovsa RHEALBA© zklidňuje, obnovuje a čistí podrážděnou a poškozenou kůži. Voděodolný, bez parabenů, bez parfemace, hypoalergenní, nekomedogenní.

Užití

Indikace

olupování) a poškozenou kůži. Ideální pro každodenní drobné dermatologické problémy na kůži celé rodiny jako například: podráždění v okolí úst, suchá místa, plenková dermatitida, podráždění rukou, obličej, tělo a vnější sliznice. Kojenci, děti, dospělí (vysoká snášenlivost u dětí). Vlastnosti: Dermalibour+ Reparační krém je ideální pro každodenní použití. Jde o kompletní péči proti podráždění s extraktem z výhonků ovsa Rhealba© a komplexem mědi a zinku, která intenzivně a okamžitě zklidňuje, obnovuje kůži již po 4 dnech, čistí podrážděná místa a snižuje množení bakterií (komplex mědi a zinku).
Výsledek: Pocity dyskomfortu mizí již po první aplikaci. Integrita a rovnováha kůže je rychle obnovena. Nezanechává bílé stopy. Voděodolný. Bez parabenů, bez parfemace a hypoalergenní. Nekomedogenní. Klinická studie provedena u 18 dětí s plenkovou dermatitidou: obnovující účinek u 72 % jedinců po 4 dnech používání, hodnoceno dermatology a pediatry / spokojeno 95 % rodičů. Vytvořeno s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí.

Návod k použití

(Dermalibour+ Pěnivým gelem) a osušená podrážděná místa. Testováno pod dermatologickou, pediatrickou, gynekologickou a oftalmologickou kontrolou.

Dávkování

Naneste Dermalibour+ Reparační krém 2-3x denně na předem očištěná a osušená podrážděná místa.

Fakta

Výhonky ovsa Rhealba©?, ze kterých získáváme unikátní a exkluzivní aktivní látku, zklidňují a působí proti podráždění. Tyto mladé výhonky, 100% přírodního původu, jsou pěstovány na jihu Francie v organickém zemědělství.

Příbalový léták