3M Nexcare ColdHot Classic gelový obklad—11x26cm

Zdravotnický prostředek

Chladivý/hřejivý gelový obklad, který přirozeně ulevuje od bolesti. Jednoduché použití - ohřívá se v mikrovlnné troubě či horké vodě nebo se ochladí v chladničce či mrazničce.

Cena vč. DPH
257 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2626563 | Zbozi: 18121813

Popis produktu

Chladivý/hřejivý gelový obklad, který přirozeně ulevuje od bolesti. Jednoduché použití - ohřívá se v mikrovlnné troubě či horké vodě nebo se ochladí v chladničce či mrazničce.

Užití

Jednoduché použití: ohřejte v mikrovlnné troubě či horké vodě nebo ochlaďte v chladničce či mrazničce.
Použití za studena: Obklad nepřikládejte po dobu delší 20 minut. Před další následující aplikací obkladu nechte postižené místo 20 minut nezakryté. Příprava chladného obkladu: Obklad (bez obalu) vložte do mrazničky nebo do mrazicí části ledničky, aby byl v případě potřeby vždy k dispozici.
Použití za tepla: Na postiženém místě nechte obklad tak dlouho, jak to bude příjemné.
Obklady obecně potřebují znovu ohřát asi po 30 minutách používání. Příprava teplého obkladu: Přiveďte k varu vodu v množství postačujícím k překrytí obkladu. Nádobu s vodou sejměte ze zdroje tepla a pak do ní ponořte obklad na dobu 5-6 min. Návod k ohřátí v mikrovlnné troubě: V mikrovlnné troubě nastavené na plný výkon obklad ohřívejte v 15ti sekundových intervalech. Tento postup opakujte, dokud nedosáhnete žádané teploty. Obklad vyjměte z trouby a vložte jej do přiloženého obalu. Lehkým hnětením ohřátý gel promíchejte.
Doporučovaná celková doba ohřívání při 650W (kategorie ohřívání B): 1 min.
Doporučovaná celková doba ohřívání při 800W (kategorie ohřívání D): 45 sekund.
Před přiložením na kůži je třeba obklady ColdHot zabalit do čisté látky nebo do přiloženého obalu. Obklady ColdHot nikdy nepřikládejte přímo na kůži.

Dávkování

Studený obklad: Obklad nepřikládejte po dobu delší 20 minut. Před další následující aplikací obkladu nechte postižené místo 20 minut nezakryté.
Použití za tepla:
Na postiženém místě nechte obklad tak dlouho, jak to bude příjemné. Obklady obecně potřebují znovu ohřát asi po 30 minutách používání.

Fakta

Nikdy obklady neohřívejte, jsou-li přehnuté nebo pomačkané. Může dojít k vytékání gelu.
Přehřátím se obklady poškodí. Neohřívejte v troubě nebo na grilu. Gelová náplň je netoxická.Jen pro zevní použití. Poškozený obklad nepoužívejte.
Trpíte-li cukrovkou nebo kardiovaskulárním onemocněním, výrobky ColdHot používejte jen po poradě se svým lékařem. V případě možné poruchy pociťování tepla nebo chladu používejte opatrně.

Příbalový léták