Weleda Těhotenský pěsticí olej na strie —100 ml

Těhotenský pěstící olej. Při pravidelných masážích předchází vzniku pajizévek (strií) na břiše, stehnech, hýždích a prsou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3573038 | Zbozi: 18127565

Popis produktu

Těhotenský pěstící olej. Při pravidelných masážích předchází vzniku pajizévek (strií) na břiše, stehnech, hýždích a prsou.

Užití

Jemný mandlový olej pro citlivou pokožku. Jojobový olej udržuje přiměřenou vlhkost pokožky. Olej z pšeničných klíčků s vysokým obsahem vitaminu E. Směs přírodních éterických olejů dodává jemnou, přívětivou vůni.

Dávkování

Používá se od počátku těhotenství do 3.měsíce po porodu. Olej vmasírujte 2-3 krát denně lehkými krouživými pohyby do kůže břicha, stehen, hýždí a prsou do ještě vlhké pokožky.

Prevence

Při pravidelných masážích předchází vzniku pajizévek (strií) na břiše, stehnech, hýždích a prsou.

Kontraindikace

Ojedinělá alergická reakce na některou ze složek.

Fakta

Během těhotenství poskytuje organismus maminky příbytek rostoucímu děťátku,chrání ho i mu dodává výživu.Pro předcházení obtížím,které se mohou v této době objevit,vyvinula Weleda ve spolupráci se zkušenými porodními asistentkami a farmaceuty novou řadu pro těhotné a kojící ženy. Výrobky jsou dermatologicky testovány, jsou k dostání pouze v lékárnách.

Poznámka

Kosmetické a dietetické přípravky dodává firma Weleda do specializovaných prodejen s přírodními produkty, do tzv. Zelených lékáren, do bylinkářství, do prodejen biopotravin, prodejen zdravé výživy i do řady lékáren.
Údaje o firmě www.weleda.cz

Příbalový léták