Herbamedicus Skořicový balzám—250 ml

Unikátní přípravek s extraktem pravé skořice, který napomáhá tlumit projevy celulitidy. Skořicová silice způsobuje lokální prohřátí a prokrvení tkáně, čímž zvyšuje látkovou výměnu a podporuje odbourávání tukových buněk.

Cena vč. DPH
129 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2996503 | Zbozi: 18116657

Popis produktu

Unikátní přípravek s extraktem pravé skořice, který napomáhá tlumit projevy celulitidy.
Skořicová silice způsobuje lokální prohřátí a prokrvení tkáně, čímž zvyšuje látkovou výměnu a podporuje odbourávání tukových buněk.

Účinné látky

Skořice

Užití

Skořicový balzám je unikátní masážní přípravek, který napomáhá tlumit projevy celulitidy.
Skořicová silice způsobuje lokální prohřátí a prokrvení tkáně, čímž zvyšuje látkovou výměnu a podporuje odbourávání tukových buněk. Používá se zejména v místech výskytu pomerančové kůže. Díky masáži dochází ke zvýšení elasticity, vyrovnání drobných jizviček a vyhlazování pokožky. Po masáži se doporučuje určené partie procvičit, čímž se násobí účinek skořicové silice a tím se urychlí likvidace tukových buněk. Skořicová silice působí také desinfekčně a tlumí bolest. Aroma skořice působí afrodiziakálně.
Regeneruje tkáně
Zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky
Usnadňuje vylučování toxinů z postižených oblastí.

Dávkování

Aplikujte v místech výskytu „pomerančové kůže“ 2-5 x denně. Po nanesení na postižená místa (stehna, boky, hýždě, bříško, paže) intenzivně vmasírujte. Pro zvýšení účinnosti kúry postižené partie těla často hnětením masírujte a procvičujte. Zvyšte denní příjem tekutin (voda, minerálka). Přípravek vykazuje silný zahřívací efekt.

Příznaky

Regeneruje tkáně
Zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky
Usnadňuje vylučování toxinů z postižených oblastí

Kontraindikace

Není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

Fakta

Originální přípravky švýcarské firmy HERBAMEDICUS GmbH Zůrich jsou vyráběny na základě tradičních, generacemi prověřených receptur a jsou obohaceny o nejnovější poznatky současné vědy a moderní fytofarmacie.
Všechny tyto produkty se vyznačují vysokým a vyváženým obsahem účinných bylinných extraktů a rostlinných silic a některé z nich jsou pro zvýšení účinnosti obohaceny o klinicky ověřené farmakologické substance, které jsou výhradně přírodního původu.
Bylinné extrakty a rostlinné silice, obsažené v těchto přípravcích, splňují přísné požadavky na prvotřídní kvalitu a jsou dodávány renomovanými smluvními dodavateli.
Kvalita bylinných extraktů je průběžně testována, čímž je zajištěn standardizovaný obsah účinných látek.
Všechny produkty jsou vyráběny s důrazem na vysokou kvalitu a na jejich výrobu dohlížení odborníci s dlouholetými zkušenostmi v oboru přírodní kosmetiky.
Všechny přípravky jsou určeny k zevnímu použití, jsou baleny do lékárenských dóz opatřených strhávací plombou z důvodu ochrany originality náplně a na etiketách jsou vyražena holografická loga, která slouží jako ochrana proti padělání.

Příbalový léták