SwissMedicus Celullitis—250 ml

Unikátní 4-stupňový preparát ve formě gelu účinně působící proti klinickým projevům celulitidy. Odbourává podkožní tuk, stimuluje lymfatický systém, zpevňuje pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7640133070421 | Zbozi: 18120597

Popis produktu

Unikátní 4-stupňový preparát ve formě gelu účinně působící proti klinickým projevům celulitidy. Odbourává podkožní tuk, stimuluje lymfatický systém, zpevňuje pokožku.

Účinné látky

Skořice
Coffea Arabica
Guarana

Užití

CELLULITIS je unikátní 4-stupňový masážní preparát ve formě gelu s vysokým obsahem bio-aktivních látek z výtažků bylin, rostlinných extraktů a silic, pro účinné odbourávání podkožního tuku, stimulaci lymfatického systému, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinických projevům celulitidy.
Vyvážená kombinace bio-aktivních látek a účinných fytofarmak proniká hluboko do mezibuněčných prostor tukové tkáně v podkoží a působí na postižené místo oblasti ve čtyřech stupních. 1. Prohřátí a prokrvení zvyšuje mikrocirkulaci krve, zlepšuje látkovou výměnu v dané oblasti a tím ji lépe vyživuje. 2. Stimulace lymfatického systému usnadňuje odplavování toxinů a tím postižené oblasti čistí od nežádoucích odpadních látek. 3. Zrychlení a podpora energetického metabolismu v tukových buňkách výrazně urychluje odbourávání podkožního tuku (10-15x). 4. Rozpuštění drobných jizviček v podkoží, způsobených zkolabovanými tukovými buňkami, které "vtahují" povrch pokožky a vytvářejí tak nerovný reliéf kůže (pomerančová kůže).

Příznaky

Učinně tlumí klinické projevy celulitidy.
Urychluje odbourávání podkožního tuku.
Zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky.
Zlepšuje prokrvení a výživu podkoží.
Podporuje vylučování toxinů z postižených oblastí.

Fakta

Originální přípravky švýcarské firmy HERBAMEDICUS GmbH Zůrich jsou vyráběny na základě tradičních, generacemi prověřených receptur a jsou obohaceny o nejnovější poznatky současné vědy a moderní fytofarmacie.
Všechny tyto produkty se vyznačují vysokým a vyváženým obsahem účinných bylinných extraktů a rostlinných silic a některé z nich jsou pro zvýšení účinnosti obohaceny o klinicky ověřené farmakologické substance, které jsou výhradně přírodního původu.
Bylinné extrakty a rostlinné silice, obsažené v těchto přípravcích, splňují přísné požadavky na prvotřídní kvalitu a jsou dodávány renomovanými smluvními dodavateli.
Kvalita bylinných extraktů je průběžně testována, čímž je zajištěn standardizovaný obsah účinných látek.
Všechny produkty jsou vyráběny s důrazem na vysokou kvalitu a na jejich výrobu dohlížení odborníci s dlouholetými zkušenostmi v oboru přírodní léčebné kosmetiky.
Všechny přípravky jsou určeny k zevnímu použití, jsou baleny do lékárenských dóz opatřených strhávací plombou z důvodu ochrany originality náplně a na etiketách jsou vyražena holografická loga, která slouží jako ochrana proti padělání.
Přípravky nejsou testovány na zvířatech.

Složení

Skořice, červená řasa, cofeea - Arabica, tea-hydroiodide, guarana, jalovec, přeslička rolní, vilín virginský, břečťan popínavý, beta-glukan, černý rybíz, rozmarýn, tymián, vitamín E, karnitin, fenykl obecný, listnatec bodlinatý, kaštanový květ, šišák bajkalský.

Příbalový léták