Walmark Minapent + šalvěj lékařská —60 tobolek

Doplněk stravy Minapent + šalvěj lékařská představuje optimální nehormonální pomoc pro zajištění tělesné a psychické pohody v období klimakteria.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2481878 | Zbozi: 18131175

Popis produktu

Doplněk stravy Minapent + šalvěj lékařská představuje optimální nehormonální pomoc pro zajištění tělesné a psychické pohody v období klimakteria.

Užití

Izoflavony červeného jetele a ploštičníku hroznatého se svými účinky podobají přirozeným pohlavním ženským hormonům (estrogenům). Šalvěj lékařská pomáhá při navození hormonální rovnováhy. Všechny obsažené extrakty pomáhají navodit menopauzální komfort. U obsažených látek červeného jetele, šalvěje lékařské a ploštičníku hroznatého byl prokázán vliv na potlačení úbytku kostní hmoty a snížení obtíží při zvýšeném krevním tlaku. Izoflavony červeného jetele a glykosidy ploštičníku hroznatého se podílejí na zlepšení psychického rozpoložení, zmímují podrážděnost, úzkostlivost i emoční labilitu. Pomáhají při zhoršené koncentraci a při poruchách spánku.

Účinné látky

Dávkování

Doporučené dávkování: 1 až 2 tobolky denně nalačno, zapít. Dávka 2 tobolky denně je doporučena pro ženy s výraznější intenzitou obtíží. Učinek se obvykle dostavuje během užívání prvního balení, tj. již během 2-4 týdnů. Nepřekračujte doporučenou denní dávku 2 tobolky! Pro dosažení výrazných účinků doporučujeme Minapent© užívat dlouhodobě. Při dlouhodobém užívání je bezpečný.

Fakta

Není doporučeno kombinovat s hormonální substituční terapií.
Při jakémkoliv podezření na jaterní onemocnění přerušte užívání a vyhledejte lékaře.

Poznámka

Není určeno pro děti! Přípravek je nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu.

Složení

Denní dávka (2 tobolky) obsahuje: Červený jetel (Trifolium pratense) extrakt 300 mg,
Šalvěj lékařská (Salvia Officinalis) extrakt 100 mg, Ploštičník hroznatý (Cimicifuga racemosa) extrakt 5 mg.
Přídatné látky: stearan hořečnatý (protispékavá látka), mikrokrystalická celulosa (protispékavá látka), oxid titaničitý (barvivo).
Údaje o firmě www.valosun.cz

Příbalový léták