VitaHarmony KlimaLady pro období klimakteria—90 tablet

KlimaLady® je přírodní nehormonální přípravek vhodný k dlouhodobému užívání. Je určen ke zvýšení životního komfortu v průběhu celého období klimakteria.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594010861086 | Zbozi: 18114853

Popis produktu

KlimaLady© je přírodní nehormonální přípravek vhodný k dlouhodobému užívání. Je určen ke zvýšení životního komfortu v průběhu celého období klimakteria.

Účinné látky

Marhaník granátový
Sojové izoflavony
Jetel luční

Užití

Marhaník granátový a Lékořice lysá podporují tvorbu hormonu estrogenu. Sójové izoflavony působí na kardiovaskulární systém, účinky sóji dokonale doplňuje červený jetel. Andělika čínská působí na krevní oběh, Ostružiník maliník je bohatý na vitaminy a minerální látky.

Dávkování

1 tableta 1x denně, s jídlem nebo po jídle, zapijte nejlépe čistou vodou.

Fakta

Klimakterium je období života ženy, kdy dochází k přechodu z období plodnosti do období přirozené neplodnosti. Tento stav je způsoben ustáváním činnosti vaječníků a s tím spojenou nízkou hladinou pohlavních hormonů v krvi. Zahrnuje celou řadu hormonálních změn a mezi nejčastěji provázejícími projevy při tomto období jsou změny nálad, návaly horka, poruchy spánku nebo pocení, na které mohou mít příznivý vliv bylinné extrakty obsažené v tomto přípravku.
Období klimakteria zahrnuje menopauzu, která značí poslední menstruační cyklus s následným vymizením, ale vlastní přechod (klimakterium) začíná již několik let před menopauzou. K zástavě menstruace dochází v průměru mezi 45. až 55. rokem života.

Složení

Marhaník granátový (semeno) 250 mg,
Sojové izoflavony 10% 150 mg,
Jetel luční - červený (nať) 100 mg,
Andělika čínská (kořen) 50 mg,
Lékořice lysá (kořen) 25 mg,
Ostružniník maliník (list) 25 mg.
Údaje o firmě
Tel.: 545 222 863 e-mail: vitaharmony Avitaharmony.cz web: www.vitaminy-mineraly.cz

Příbalový léták