Vichy NUTRILOGIE 2 Intenzivní krém —Pro velmi suchou pleť, 50ml

Hloubková péče pro suchou a velmi suchou pleť. Pokožka znovu tvoří vlastní lipidy. Vláčnost a pružnost 24 hodin.

Cena vč. DPH
785 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 3337871307745 | Zbozi: 18111589

Popis produktu

Hloubková péče pro suchou a velmi suchou pleť. Pokožka znovu tvoří vlastní lipidy.
Vláčnost a pružnost 24 hodin.

Užití

Nutrilogie: Hloubková péče pro suchou a velmi suchou pleť. Pokožka znovu tvoří vlastní lipidy.
Vláčnost a pružnost 24 hodin. Nutrilogie řeší vlastní příčinu suché pleti, nikoli jen její vnější projevy. Patentovaná aktivní látka Sfingolipid© umožňuje pokožce znovu vytvářet vlastní lipidy. Nemastná a snadno se vstřebávající textura. S termální vodou z Vichy.
Nutrilogie se SphingolipidemA je ve dvou texturách přizpůsobených potřebám pleti: -Nutrilogie 1 pro suchou pleť. -Nutrilogie 2 pro velmi suchou pleť.

Dávkování

Používejte denně, ráno a/nebo večer na dobře vyčistěnou pleť.

Fakta

Použití: Pro optimální vstřebání pleť lehce masírujte. Nutrilogie je vhodný jako podkladový krém, umožňuje okamžité nalíčení.
Hlavní účinné látky: - Sfingolipid©, molekula, která umožňuje pokožce znovu tvořit vlastní lipidy. - Komplex proti volným radikálům. - Termální voda z Vichy: posiluje obranyschopnost pokožky a zklidňuje podráždění. - Rostlinné oleje bohaté na esenciální mastné kyseliny. - Parleam. - Glycerin.
Učinek Nutrilogie 2 je posílen dalšími složkami: - Vazelína. - Včelí vosk. - Máslo z Karité.

Poznámka

Od svého založení (1931) mají VICHY cíl: snažit se porozumět pokožce. Proto spolupracují s vědeckými a lékařskými organizacemi.
Labor.VICHY vytvořily ucelenou řadu pěstících přípr. s termální vodou z Vichy, kombinovanou s aktivními látkami vyvinutými farmakologickým výzkumem.
Řada přípravků VICHY umožňuje korekci a prevenci nedokonalostí pokožky v každém fyziolog. období: hydratace, výživa, stárnutí, ochrana před sluncem, pomerančová kůže, vypadávání vlasů. VICHY dbají na dobrou toleranci svých přípravků a na originalitu jejich textury.
VICHY jsou první mezi světovými dermokosmetickými značkami a jednou z deseti největších značek skupiny L'Oréal. Přípravky se používají v 55 zemích světa.
Přípravky VICHY respektují etický kodex VICHY, který je zárukou nezávadnosti a účinnosti: 1. Hypoalergenní, nekomedogenní přípravky 2. S termální vodou z Vichy 3. Testované na citlivé pokožce 4. Učinnost testována dermatology 5. Vyráběné podle přísných norem farmaceutického průmyslu
Údaje o firmě www.vichy.com/cz

Příbalový léták