Vichy Aqualia Masque Nuit —75 ml

VICHY Aqualia Masque Nuit - Intenzivní hydratační péče proti známkám únavy. Vhodné pro citlivou dehydratovanou pleť se známkami únavy. INOVACE: Každou noc přináší pleti stejnou péči jako v lázních. Dodává potřebnou hydrataci, díky Termální vodě z Vichy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2839422 | Zbozi: 18111694

Popis produktu

VICHY Agualia Masgue Nuit - Intenzivní hydratační péče proti známkám únavy. Vhodné pro citlivou dehydratovanou pleť se známkami únavy. INOVACE: Každou noc přináší pleti stejnou péči jako v lázních. Dodává potřebnou hydrataci, díky Termální vodě z Vichy.

Účinné látky

Hyaluronine Active

Užití

INDIKACE: Vhodné pro citlivou dehydratovanou pleť se známkami únavy. INOVACE:
Každou noc přináší pleti stejnou péči jako v lázních. Dodává potřebnou hydrataci, díky
Termální vodě z Vichy, bohaté na 15 minerálů, a kyselině hyaluronové. UČINNOST: vyplněná. Dlouhodobý pocit hydratace a komfortu. TOLERANCE: ' Hypoalergenní. Bez parabenů. Testováno pod dermatologickou kontrolou na citlivé pleti.

Dávkování

Dle potřeby pro běžnou péči a intenzivní hydrataci.

Příznaky

Pleť je vysušená a citlivá.

Prevence

Běžná péče a hydratace.

Kontraindikace

Hypoalergenní.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Pleť je okamžitě hydratovaná, zklidněná a posílená. Je pružná, jemnější na dotek a září zdravím. Přípravek je formulován pro citlivou pleť.

Poznámka

50 let trvá cesta Termální vody z Vichy z jádra země na její povrch, během níž se obohacuje o vzácné minerály. Unikátní posilující a zklidňující účinky Termální vody z
Vichy byly prokázány testy (test in vitro).
Údaje o firmě www.vichy.cz

Příbalový léták