Veral 25mg—30 tablet

Humánní léčivý přípravek

VERAL patří do skupiny léků, které se označují jako nesteroidní protizánětlivé léky a které se používají k léčbě bolesti a zánětu. Zmírňuje projevy zánětu, jako jsou bolest a otok a také snižuje horečku. Neovlivňuje však příčiny zánětu. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
70 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3002178 | Zbozi: 18115977

Popis produktu

VERAL patří do skupiny léků, které se označují jako nesteroidní protizánětlivé léky a které se používají k léčbě bolesti a zánětu. Zmírňuje projevy zánětu, jako jsou bolest a otok a také snižuje horečku. Neovlivňuje však příčiny zánětu. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Diclofenacum natricum

Užití

VERAL je určen ke krátkodobé léčbě následujících stavů: - vyvrknutí kloubů, natažení svalů, nebo jiné poúrazové bolestivé stavy - bolestivá menstruace - bolest zubů - bolest hlavy
Na doporučení lékaře se užívá při bolestech, otocích a zarudnutích provázejících záněty kloubů a mimokloubní revmatismus, při gynekologických zánětech a také jako pomocná léčba při infekčních onemocněních ucha, nosu a krku. Při léčbě revmatických onemocnění může být nutná dlouhodobá léčba.

Dávkování

1 tableta v intervalu 4-6 hodin. Neužívejte více než 3 tablety během 24 hodin.
Nepřekračujte uvedenou dávku. Tablety VERAL se polykají celé a zapíjejí sklenkou vody, nejlépe před jídlem.

Kontraindikace

Podobně jako jiné nesteroidní protizánětlivé léky neužívejte VERAL: - máte-li žaludeční nebo dvanáctníkový vřed - jestliže jste měli někdy alergickou reakci (např. kožní vyrážku nebo těžkosti s dýcháním) na léky, které obsahují diklofenak anebo podobné látky, jako jsou např. kyselina acetylsalicylová (Acylpyrin, Aspirin) nebo ibuprofen - jestliže jste někdy měli alergickou reakci na některou jinou složku přípravku VERAL - máte-li krev ve stolici a nebo černou stolici.

Složení

Diclofenacum natricum (diklofenak sodný, laktóza (lactosum monohydricum), kukuřičný škrob (maydis amylum), povidon (povidonum), koloidní bezvodý oxid křemičitý (silica colloidalis anhydrica), stearan vápenatý (calcii stearas), dimetikonová emulze SE 2 (dimeticoni emulsio SE 2), mastek (talcum), žlutý oxid železitý (ferri oxidum flavum), disperze metakrylátového kopolymeru (copolymeri methacrylati L dispersio 30%).

Příbalový léták