Veral 10mg/g—gel 50 g

Humánní léčivý přípravek

VERAL 10mg/g gel se používá k místní léčbě onemocnění pohybového aparátu poúrazového, zánětlivého nebo degenerativního původu, tj. k odstranění bolesti a zánětu svalů, kloubů a měkkých tkání v okolí kloubů. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
152 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3789923 | Zbozi: 18102105

Popis produktu

VERAL 10mg/g gel se používá k místní léčbě onemocnění pohybového aparátu poúrazového, zánětlivého nebo degenerativního původu, tj. k odstranění bolesti a zánětu svalů, kloubů a měkkých tkání v okolí kloubů. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

DICLOFENACUM natricum

Užití

Diclofenacum natricum (diklofenak), léčivá látka gelu VERAL, patří do skupiny léčiv, která se označují jako nesteroidní protizánětlivá léčiva (NSAID). Diklofenak tlumí bolest, působí protizánětlivě a zmírňuje otoky.

Dávkování

Dospělí a dospívající od 14 let: - Používejte VERAL 3 — 4x denně. - Malé množství léku VERAL jemně vtírejte do pokožky v místě bolesti nebo otoku.
Potřebné množství léku závisí na velikosti postižené plochy. Na jedno podání obvykle postačí množství 2 — 4g (5 — 10cm gelu), maximální dávka je 16g denně. Během nanášení gelu můžete pocítit jemný chladivý efekt. - Po nanesení léku VERAL si umyjte ruce, pokud nejsou ošetřovaným místem.
Údaje o firmě
Www.recordati.cz

Příbalový léták