Vaxol olivový olej—sprej 10 ml

Zdravotnický prostředek

Vaxol poskytuje jednoduchý a účinný způsob změkčování a přirozeného odstraňování ušního mazu a snižuje nutnost provádění ušních výplachů lékařem. Je určen dětem a dospělým.

Cena vč. DPH
212 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 5060163210147 | Zbozi: 18104249

Popis produktu

Vaxol poskytuje jednoduchý a účinný způsob změkčování a přirozeného odstraňování ušního mazu a snižuje nutnost provádění ušních výplachů lékařem. Je určen dětem a dospělým.

Účinné látky

Přírodní olivový olej

Užití

Vaxol© poskytuje pohodlný a účinný způsob změkčování a přirozeného odstraňování ušního mazu a snižuje nutnost provádění ušních výplachů lékařem. Vytváří také jemnou ochrannou bariéru, která omezuje zatékání vody do ucha. Má unikátní dávkovací systém, který umožňuje zcela přesnou aplikaci jedné dávky olivového oleje do vnějšího zvukovodu. Jeho použití je snadné a pohodlné a je velmi dobře snášeno zejména dětmi a seniory.
INDIKACE:
Osoby s nadměrnou produkcí ušního mazu; osoby, u nichž dochází k tvorbě zátek z ušního mazu; osoby s deformací zevního zvukovodu anebo se zúženým zevním zvukovodem; osoby, u nichž dochází k vysychání ušního mazu; osoby, které používají sluchové pomůcky vkládané do zevního zvukovodu (např. osoby nedoslýchavé, osoby používající sluchátka mobilních telefonů a jiných elektronických zařízení) osoby po operačním výkonu - pouze po konzultaci s lékařem; osoby, které se věnují vodním sportům (např. plavání, potápění).

Dávkování

Preventivní
U osob s nadměrnou produkcí ušního mazu nebo u osob, u kterých dochází k městnání a vysychání ušního mazu - aplikovat 1-2 krát týdně jednu dávku za účelem změkčení ušního mazu a usnadnění přirozeného procesu samočištění.
Příprava na výkon výplachu uší k odstranění mazových zátek
Aplikovat 1-2 dávky Vaxolu dvakrát denně po dobu 4 až 5 dní před návštěvou lékaře za účelem změkčení mazové zátky a zmenšení otoku tvořeného kolem ní. Tato příprava umožní snadnější vyplachování a odstraňování mazových zátek.
Osoby, které se věnují vodním sportům nebo přicházejí do častého kontaktu s vodou
Aplikovat 1 dávku do každého ucha před prvním kontaktem s vodou za účelem omezení zatékání vody dovnitř zevního zvukovodu.

Kontraindikace

Alergie na olivový olej.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy škodlivé vedlejší účinky.

Složení

100% přírodní olivový olej zpracovávaný podle farmaceutických standardů.
Údaje o firmě
VÝROBCE: HL HEALTHCARE, Velká Británie. .
DOVOZ A DISTRIBUCE: Apharma s.r.o., Ot. Ostrčila 1155/18, 370 05 České Budějovice, info©Agpharma.cz, www.gpharma.cz, www.vaxol.cz

Příbalový léták