Vápník+vitamín D—50 tablet

Doplněk stravy Vápník+vitamín D3 je vhodnou kombinací pro prevenci osteoporózy, pro stavbu a zpevnění kostí.

Cena vč. DPH
59 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 8594026360139 | Zbozi: 18112042

Popis produktu

Doplněk stravy Vápník+vitamín D3 je vhodnou kombinací pro prevenci osteoporózy, pro stavbu a zpevnění kostí.

Užití

Složení

Vápník (Ca)125 mg,Vitamín D3 2,5 ug
Denní spotřeba vápníku u dospělé osoby činí asi 800 mg, těhotné a kojící ženy již potřebují vápníku více: 1200 - 1400 mg denně. Část uvedené potřeby je pokrývána z potravy, zejména z mléka a zeleniny.Asi 20 % vápníku je obsaženo v kostech, jimž dodává potřebnou pevnost, zbytek vápníku je obsažen ve tkáních i tělních tekutinách.
Pokud organismus nemá dostatek vápníku v potravě, odčerpává jej z kostí - tyto ztrácejí pevnost a snadno se lámou. Dochází k řídnutí kostí (osteoporóze).Nezbytnou podmínkou pro příjem vápníku je přítomnost vitamínu D, který umožňuje transport vápníku do krve.

Dávkování

1- 2 tablety denně.
Výrobek není určen pro děti do 3 let.

Fakta

Společnost Naturvita a. s. Veselá patří rozsahem svého sortimentu k významným producentům potravních doplňků v České republice.
Při vývoji nových výrobků společnost zohledňuje nejnovější poznatky v oblasti zdravé výživy a spolupracuje se specializovanými zdravotnickými pracovišti. Výrobní provozy se nacházejí v obci Veselá přibližně 10 km na východ od krajského města Zlín.
Celý sortiment je prodáván v síti lékáren a prodejen s výrobky pro zdravou výživu.
Základní snahou společnosti je produkce kvalitních a cenově dostupných výrobků s vysokou užitnou hodnotou pro zákazníka.
Údaje o firmě www.naturvita.cz

Příbalový léták