Dologran Jod—90 g

Doplněk stravy. Bohatý zdroj přírodních minerálů, vápníku a hořčíku v optimálním poměru, obohacený jódem, který je potřebný pro zajištění správné činnosti štítné žlázy. Má unikátní granulátovou formu a je vyroben bez umělých konzervačních látek a barviv.

Cena vč. DPH
169 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3743078 | Zbozi: 18108248

Popis produktu

Doplněk stravy. Bohatý zdroj přírodních minerálů, vápníku a hořčíku v optimálním poměru, obohacený jódem, který je potřebný pro zajištění správné činnosti štítné žlázy.
Má unikátní granulátovou formu a je vyroben bez umělých konzervačních látek a barviv.

Účinné látky

Karobnát hořčíku
Karborát váníku jodid draselný

Užití

Dologran s jodem je vhodným doplňkem stravy ve všech případech, kdy běžná strava neobsahuje dostatek vápníku, hořčíku a jodu, nebo v případech jejich zvýšené potřeby.
Jod je prvek nezbytný pro zdravý růst dětí, jejich tělesný a duševní vývoj. Organismus jej potřebuje pro zajištění správné činnosti štítné žlázy po celý život. Dále přispívá ke správné tvorbě hormonů štítné žlázy a ke správné funkci štítné žlázy, k normální činnosti nervového systému, k normálnímu běžnému metabolismu a k udržení normálního stavu pokožky. Hořčík přispívá k normální funkci kostí a správnému vývoji zubů, k normální psychické činnosti, ke snížení únavy a vyčerpání, k normální činnosti svalů, k normální funkci nervového systému, k normálnímu energetickému metabolismu a k normální syntéze bílkovin. Vápník je potřebný pro vývoj a udržení zdravých kostí a zubů, přispívá k normální funkci svalů a normální funkci enzymů, k běžnému energetickému metabolismu, k normální srážlivosti krve, k normální funkci nervových přenosů a má úlohu v procesu buněčného dělení.

Dávkování

Dospělí 1 lžička (2g) denně na lačno nebo mezi jídly, děti od 3 let poloviční množství.

Fakta

Není náhradou pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí!

Složení

Uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, glukóza, jodid draselný.

Příbalový léták