Topvet Jojobový olej 100% s vit.E—100 ml

Jeden z nejkvalitnějších kosmetických olejů vhodný pro každý typ pleti, včetně té nejcitlivější a nejnáročnější. Jojobový olej nabízený firmou Topvet je 100% čistý, panenský, zlato žlutý. Je vhodný proti stárnutí, na ekzémy, hydratuje pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594060110363 | Zbozi: 18111846

Popis produktu

Jeden z nejkvalitnějších kosmetických olejů vhodný pro každý typ pleti, včetně té panenský, zlato žlutý. Je vhodný proti stárnutí, na ekzémy, hydratuje pokožku.

Účinné látky

Jojobový olej

Užití

Vosk získaný ze semen jojobového stromu je lidově nazývaný jojobový olej. Délkou řetězce a svým složením se velmi podobá tuku, který si přirozeně produkuje kůže. Svým účinkem ma pokožku je naprosto unikátní, ale zejména naprosto přirozený. Má mimořádnou schopnost vsakovat a proto nezanechává pocit mastnoty.
Pokožku vyživuje, revitalizuje a regeneruje. Jojoba reguluje hydratovanost pokožky a tím suchou, citlivou a podrážděnou pokožku vrací do normálu. Zabraňuje tvorbě vrásek. Je vhodný pro každý typ pleti a každou věkovou skupinu.

Indikace

* optimální výživa a regenerace pokožky obličeje i celého těla * hydratace * zvýšení elasticity * vyhlazuje vrásky a tlumí projevy stárnutí * velmi efektivně čistí pokožku * léčba akné, oparů a jizev * naprosto přirozený olej, který nevyvolává alergické reakce * nezanechává pocit mastnoty * zlepšuje kvalitu vlasů, snižuje lomivost, svědivost a celkové poškození vlasů * přirozený UV faktor 3-4

Dávkování

Aplikujte v malém množství, dle potřeby.

Příznaky

Hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu, hojí a regeneruje. Vyhlazuje vrásky, tlumí projevy stárnutí pokožky. Nevyvolává alergické reakce, nezanechává pocit mastnoty.

Kontraindikace

Není vhodné pro děti do 3 let.

Vedlejší příznaky

Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.

Fakta

Kosmetické oleje provází člověka po celou dobu jeho snahy pečovat o pleť. Oleje jsou přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nanahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky obsažené v luxusních kosmetických olejích velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.
Společnost TOPVET nakupuje oleje za studena lisované, od renomovaných producentů a dodavatelů, aby tím byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost. Oleje nejsou konzervovány, a proti žluknutí je stabilizujeme přírodním vitamínem E.

Poznámka

Případný sediment není vadou jojobového oleje.

Složení

Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.
Údaje o firmě
Wwww.topvet.cz www.greenidea.cz

Příbalový léták