Dr.Müller Tea Tree Oil roll-on—4 ml

Koncentrovaná frakce oleje čajovníku australského se zvýšeným podílem účinných složek a sníženým obsahem dráždivých látek. Účinné přírodní antiseptikum s antimikrobiálním a repelentním účinkem.

Cena vč. DPH
126 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594009625828 | Zbozi: 18134471

Popis produktu

Koncentrovaná frakce oleje čajovníku australského se zvýšeným podílem účinných složek a sníženým obsahem dráždivých látek. Učinné přírodní antiseptikum s antimikrobiálním a repelentním účinkem.

Účinné látky

Melaleuca Alternifolia Oil

Užití

Koncentrovaná frakce oleje čajovníku australského se zvýšeným podílem účinných složek a sníženým obsahem dráždivých látek. Vlastnosti: velmi účinné přírodní antiseptikum, intenzivní repelentní účinek, antimikrobiální účinek v širokém spektru, minimální dermální dráždivost. Příznivě ovlivňuje: zánětlivé projevy akné, afty, bradavice, opary, svědění při bodnutí hmyzem. Odpuzuje klíšťata.

Dávkování

Dle potřeby několikrát denně naneseme na postižené místo.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Dr. Můller Pharma s.r.o. nabízí širokou řadu přípravků pro péči o pleť, vlasy, rty, (s obsahem Panthenolu, Tea Tree Oil, Ichthammolu, Coenzymu 10, Vitaminu E atd.), bylinných sirupů proti kašli, řadu pro péči o pokožku diabetiků, doplňků stravy apod.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták