Australian Bodycare Pure Oil—10 ml

Vysoce kvalitní přírodní olej z čajovníku farmaceutické kvality. 100% čistý přírodní Tea Tree Oil je známý pro své antiseptické, antibakteriální a antimykotické účinky.

Cena vč. DPH
156 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3654515 | Zbozi: 18127760

Popis produktu

Vysoce kvalitní přírodní olej z čajovníku farmaceutické kvality. 100% čistý přírodní Tea
Tree Oil je známý pro své antiseptické, antibakteriální a antimykotické účinky.

Užití

100% čistý a přírodní Tea Tree Oil je třeba před použitím na větší plochu pokožky nebo vlasů a vlasové pokožky naředit. Proto je důležité, abyste si před použitím pečlivě přečetli informační leták na našem webu (australian-bodycare-cz.cz/pages/info-tto). Na informační stránce naleznete návod, jak olej ředit a skladovat. Olej je určen pouze k vnějšímu použití a nesmí se v žádném případě požít.
Olej můžete použít několika způsoby - doporučujeme: 1. Přidejte několik kapek čistého oleje do koupele nohou nebo do vany. - Dodává vodě svěžest a pomáhá čistit pokožku do hloubky. 2. Zřeďte výrobek rostlinným olejem vysoké potravinářské kvality. - Doporučujeme smíchat olej s kvalitním mandlovým olejem. Pokyny k míchání najdete zde 3. Používejte ke zmírnění podráždění pokožky
Čistý olej můžete jemně nanést vatovým tamponem přímo na pupínek nebo kousnutí hmyzem, abyste zmímili svědění a podráždění a působili proti bakteriím na pokožce.

Dávkování

Podle potřeby.

Fakta

Používejte pouze po rozředění nebo naneste kapku oleje na vatový tampón. Uchovávejte mimo dosah děti.

Složení

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (100%), Limonene, Linalool, Geraniol.
Údaje o firmě
Tajemství bezproblémové pokožky, které se ukrývá v nádherné exotické australské flóře, si tu domorodí obyvatelé předávají z generace na generaci: jmenuje se olej Tea Tree.
Tuto tajnou zbraň přírody teď máte na dosah i přímo ve vaší koupelně. Značka
Australian Bodycare pro vás vyvinula řadu výrobků s čistým olejem Tea Tree, které jsou účinnou prevencí i léčbou kožních problémů, pokožku však nedráždí. www.australian-bodycare-cz.cz

Příbalový léták