TePe Gingival Gel pro mezizub. kartáčky s CHX—20 ml

Gingival antibakteriální gel se aplikuje na mezizubní kartáčky, aby zvýšil účinnost čištění mezizubních prostor a zároveň zjednodušil zavádění kartáčku do těsných prostor. Obsažený chlorhexidin diglukonát chrání před vznikem zubního kazu a zánětem dásní.

Cena vč. DPH
134 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2722222 | Zbozi: 18105470

Popis produktu

mezizubních prostor a zároveň zjednodušil zavádění kartáčku do těsných prostor.
Obsažený chlorhexidin diglukonát chrání před vznikem zubního kazu a zánětem dásní.

Účinné látky

Chlorhexidin diglukonát
Fluorid sodný

Užití

TePe Gingival Gel, speciální antibakteriální gel, usnadňuje zavádění kartáčku do mezizubních prostor, zvyšuje účinnost čištění v mezizubí, chrání před vznikem zubního kazu a zánětem dásní.
Hlavní složkou je antiseptický chlorhexidin diglukonát v koncentraci 0,2%, který zamezuje tvorbě zubního plaku a chrání před vznikem zánětu dásní.
Gel rovněž obsahuje vysoké množství fluoridu sodného (0,32 % NaF, 1500 ppm), který mineralizuje zubní sklovinu a působí preventivně proti vzniku zubního kazu.
Gel tak poskytuje dvojí ochranu pro dásně i pro zuby.
Neobsahuje abrazivní částice a má příjemnou mátovou příchuť.
V balení je přiložen vzorek TePe mezizubního kartáčku.

Dávkování

Nanést gel na vlákna mezizubního kartáčku. Pro nejlepší výsledek doporučujeme začít s aplikací gelu až po vyčištění zubů fluoridovou pastou. Obsah balení 20 ml vystačí na 50 aplikací.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Údaje o firmě dostupnosti Profimedem poskytovaných služeb svým věrným zákazníkům se společnost strategicky zaměřila na rozšíření sítě obchodů, která dnes čítá 6 obchodů v Praze, 2 obchody v Brně a 10 partnerských obchodů v dalších městech ČR.
Výhledy ohledně dalšího vývoje společnosti jsou odpovídající celému vývoji a povaze
Profimedu. Tím, že se Profimed již od svého prvopočátku zaměřuje na poskytování služeb s vysokým standardem a širokou nabídkou produktů, bude i nadále směřovat své aktivity k získávání inovací stávajících kvalitních produktů, novinek a nových způsobů moderní stomatologie.
Když profesionální péči, tak Péči o zuby a tělo! Struktura Profimedu se dělí na dvě základní divize, Péče o zuby a Péče o tělo©.
Divize Péče o zuby je co do historie společnosti významnější a větší divizí, mezi hlavní značky patří: G.U.M., Philips Sonicare, Swissdent, TePe, Waterpik, UltraDEX, Halter
Bonbons, aj.
Cíle Profimedu jsou jasné: produktů. - Hledat na českých a světových trzích „nové trendy“ a co nejrychleji je nabídnout svým zákazníkům. - Orientovat se podle požadavků odborníků, lékařů, stomatologů a jejich pacientů. - Inovovat a naslouchat svým zákazníkům. - Navštěvovat odborné kongresy, sledovat mezinárodní odbornou literaturu a aplikovat nejnovější poznatky ve výběru a doporučení vhodných výrobků zákazníkům. www.profimed.cz

Příbalový léták