Těhotenský test Pepino Dipstrip—1 ks

Zdravotnický prostředek

Těhotenský test pro včasné zjištění těhotenství. Vysoká citlivost testu - HCG 10 mllu/ml, lze provádět již 2 dny od početí, zhruba 7 dnů před očekávanou menstruací, testování kdykoli během dne,přesnost více než 99%.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8592442900090 | Zbozi: 18120598

Popis produktu

Těhotenský test pro včasné zjištění těhotenství. Vysoká citlivost testu - HCG 10 mllu/ml, lze provádět již 2 dny od početí, zhruba 7 dnů před očekávanou menstruací, testování kdykoli během dne,přesnost více než 99%.

Užití

PROVEDENÍ TESTU Můžete použít vzorek moči odebraný kdykoli, avšak doporučuje se použít první ranní moč, neboť obsahuje nejvyšší koncentraci těhotenského hormonu
HCG. 1. Odeberte do čisté nádoby vzorek moče. Stačí malé množství - zajistěte ať hladina není vyšší než 1cm. 2. Odtrhněte fólii a vyjměte proužek. Vyhoďte malý sáček.
DŮLEŽITÁ POZNÁMKA: Dotýkejte se proužku pouze na vyznačeném konci určeném k držení. 3. Ponořte proužek do moče až po linii označenou šipkou na dobu 3-5 sekund. 4. Položte proužek vodorovně na čistý rovný povrch modrou stranou nahoru. 5. Uvidíte, jak se bude téměř okamžitě membránou proužku šířit růžová barva. 6. Po 1 minutě zkontrolujte výsledek. Po 5 minutách již výsledek neodečítejte.
JSTE TĚHOTNÁ - objevily se dva proužky
Objeví-li se dva proužky (jeden v místě "test" a druhý v místě "Kontrola"), je test pozitivní a můžete z toho usoudit, že jste těhotná.
NEJSTE TĚHOTNÁ - objevil se jeden proužek
Objeví-li se jen jeden proužek (v místě "Kontrola"), je test negativní a můžete z toho usoudit, že nejste těhotná.
Nedostanete-li menstruaci, doporučujeme, abyste za tři dny provedla další test.
Je-li i tento test negativní a menstruace se přesto nedostavila, poraďte se s lékařem.

Dávkování

Každé balení v hliníkové fólii obsahuje jeden testovací proužek a malý sáček s pohlcovačem vlhkosti. Tento malý sáček se k testu nepoužívá, a proto jej vyhoďte.
Každý proužek slouží k jednorázovému použití.

Poznámka

Na obrázku ukazujícím pozitivní výsledek (těhotenství) mají oba proužky podobnou intenzitu barvy. Avšak v pokročilém stadiu těhotenství bude proužek Test (blíže k ponořenému konci a zhruba 1 cm od okraje modrého pásku) tmavší, než kontrolní proužek, v důsledku větší koncentrace hormonů.
Údaje o firmě
PEPINO - prověřené produkty nejvyšší kvality.

Příbalový léták