Těhotenský test Pregnant 10—2 ks

Zdravotnický prostředek

PREGNANT 10 - vysoce přesný těhotenský test s extra citlivostí 10mlU/ml pro včasné zjištění těhotenství, balení obsahuje 2 ks. Test se provádí ponořením proužku testu do nádobky s močí. IVD ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.

Cena vč. DPH
28 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2708924 | Zbozi: 18117152

Popis produktu

PŘEGNANT 10 - vysoce přesný těhotenský test s extra citlivostí 10mlU/ml pro včasné zjištění těhotenství, balení obsahuje 2 ks. Test se provádí ponořením proužku testu do nádobky s močí. IVD ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.

Užití

Test se provádí ponořením proužku do nádobky s močí. Výsledky se mohou odečítat již od 1 minuty, max. do 3 minut.
Výhody testu: - vysoká citlivost 10 mlU/ml - test je tak možné již v den očekávané menstruace - rychlost testu - pozitivní výsledek během první minuty - použitelnost kdykoliv během dne.

Dávkování

Každý testovací proužek je určen pro jednorázové použití.

Fakta

Lidský choriový gonadotropin (hCG) je hormon produkovaný vznikající placentou krátce po početí a vylučovaný do moči. Těhotenský test obsahuje protilátky, které s tímto hormonem specificky reagují.
Při ponoření proužku do vzorku moči prochází vzorek díky kapilárnímu působení membránou. Jakmile hCG ve vzorku dosáhne oblasti testovací zóny membrány, vytvoří barevnou čáru. Nepřítomnost této barevné čáry znamená negativní výsledek.
Pokud byl test proveden správně, objeví se v oblasti kontrolní zóny barevná čára, která slouží jako kontrola správného postupu.

Složení

1. Dva sáčky obsahující reaktivní proužek a vysoušecí prostředek. Vysoušecí prostředek slouží pouze ke skladovacím účelům a při testování se nepoužívá. 2. Leták s pokyny k použití.

Příbalový léták