Sunar Expert Allergy Care+ 1—700 g

Humánní léčivý přípravek

Potravina určená k dietnímu postupu při alergii na bílkovinu kravského mléka. Obsahuje extenzivně štěpenou (hydrolyzovanou) bílkovinu, která významně přispívá ke snížení alergické reakce. Obsahuje také nukleotidy a omega 3 mastné kyseliny DHA. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3681880 | Zbozi: 18136030

Popis produktu

Potravina určená k dietnímu postupu při alergii na bílkovinu kravského mléka. Obsahuje extenzivně štěpenou (hydrolyzovanou) bílkovinu, která významně přispívá ke snížení alergické reakce. Obsahuje také nukleotidy a omega 3 mastné kyseliny DHA. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Sunar EXPERT ALLERGY CARE 1 je potravina určená k dietnímu postupu při alergii na bílkovinu kravského mléka. Obsahuje extenzivně štěpenou (hydrolyzovanou) bílkovinu, která významně přispívá ke snížení alergické reakce. Sunar Expert Allergy Care 1 rovněž obsahuje nukleotidy a omega 3 mastné kyseliny DHA.
DHA a ARA: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus nepostradatelné. Proto by měly být dle doporučení odborníků na výživu přijímány stravou.
NUKLEOTIDY: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus nepostradatelné. Proto by měly být dle doporuičení odborníků na výživu přijímány stravou.

Dávkování

Plná odměrka obsahuje 4,7g Sunar Expert Allergy Care 1 a odpovídá 23,2 kcal. Z 90ml mody a 3 odměrek prášku připravíte 100ml obnoveného mléka. Při přípravě vždy používejte přiloženou odměrku.
Doporučovaná potřeba mléka je závislá na věku kojence, viz dávkovací tabulka na obalu výrobku.

Fakta

Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Sunar Expert Allergy Care 1 je nutričně kompletní kojenecká výživa vhodná jako jediný zdroj výživy pro kojence od narození, pokud nemohou být kojeni. Sunar Expert Allergy Care 1 používejte pouze pod lékařských dohledem.
Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Při přípravě používejte pouze přiloženou odměrku. Neměňte poměr prášku a vody. Pro každé krmení používejte vždy čerstvě namíchanou porci. nespotřebovanou porci neuchovávejte a znovu nepodávejte. Připravené mléko ihned spotřebujte - nejdéle do jedné hodiny. Díky štěpené bílkovině je chuť mléka mírně nahořklá, což není na závadu.
Údaje o firmě
Infolinka ČR: 800 201 102
Www.sunar.cz

Příbalový léták